תמונות חדשות של אליסה :)

always be me mc

New member
גרר היא מדהימה!../images/Emo99.gif

תודה רבה על התמונות

spelling

New member
מדהיםםםםםם

כמה שאדום עושה לאישה הזאת טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה על התמונות! וברוכה השבה!

coral66

New member
:) הכל בסדר

אכן עבר הרבה זמן, לא יצא לי להגיב היה הרבה לחץ בלימודים והמחשב שלי לא פעל... אבל עכשיו הוא בסדר
מה קורה איתך?

always be me mc

New member
ואליסה הגיעה למקום 80 מתוך 99 ב...

רשימת 99 הנשים הסקסיות של AskMen לשנת 2008: http://www.askmen.com/specials/2008_top_99/alyssa-milano-80-1.html שזו בטח ירידה משנים קודמות(אגב בשאלה למטה 'איך הייתם מדרגים אותה?' אז הרוב ענו שהם היו מדרגים גבוה יותר), אבל אל תקחו את זה קשה מדי.. פול צעירות עקפו אותה(אתם יודעים שגברים אוהבים נשים צעירות עם סקס אפיל רייט?), וכשחושבים על זה אז בתור אישה בגילה זה דיי מכובד
ועוד כמה דברים בקשר למצעד שחשבתי שיעניינו אתכם: רוז מקגוון (לצערי), כן מופיעה ברשימה ובדירוג גבוה יותר משל אליסה, היא כאמור נמצאת במקום 57 כריסטינה אגילרה נמצאת במקום מכובד
היא במקום 36! אנג'לינה ג'ולי למרבה התדהמה נמצאת (רק) במקום 35
מוניקה בלוצ'י(היפייפיה של נמרוד), הגיעה למקום היפה של 22
בר רפאלי במקום המצויין של 20
נטלי פורטמן(עוד גאווה ישראלית
) במקום 15
ובמקום הראשון למרבה ההפתעה נמצאת קתרין הייגל(יוליה אוהבת אותה לא?), המשחקת ב"האנטומיה של גריי" ודווקא באמת מאוד פופולרית בזמן האחרון!
אה כן ובריטני לא נכנסה בכלל.. הו וול
ראיתם? זה מה שקורה כשנשארים ערים עד מאוחר ומביטים בכל וכששומרים את האתר הזה מלכתחילה(שמרתי אגב כי הייתי בטוחה שאליסה תופיע ברשימה)

always be me mc

New member
וגם אנג'לינה מס' 36? וכריס 35? אין מצב!

אנג'לינה הרבה אבל הרבה יותר שווה!
אבל ככה הם דירגו.. מה נעשה?
הזוי... באמת הזוי..

always be me mc

New member
אה נו הכוונה ל99 הנשים הנחשקות

אבל זה עדיין לא מסביר למה רוז(או כריס), במיקום גבוה יותר

spelling

New member
הכצעקתה??????

80???? מה??איך???הם שתו אקונומיקה עם נפט שהם בחרו??? אני לא הייתי שם אותה מתחת לטופ 40! עם כל הכבוד לאנג'לינה ג'ולי שהיא מאוד יפה היא כבר משעממת קצת... כריסטינה אגילרה לטעמי מאוד יפה! נטלי ובר אכן מדהימות וגאווה ישראלית! אבל קתרין הייגל חמודה בלבד לדעתי..לא הייתי שם מקום 1.... אם כבר מדברים על סקסיות לדעתי מקום ראשון היתה צריכה להיות מישהי אחרת...סקרלט אולי... אני מאוד מאוכזב מהמיקום של אליסה..וגל אני לא מסכים איתך בקטע של"מכובד לגיל שלה"..זה לא שהיא בת 60 ונראית מעל 20 שנה פחות..היא כולה בת 35..אנג'לינה צעירה ממנה ב 3 שנים רק...היא מספיק צעירה על מנת להיות מקום ראשון! אבל לא משנה!מבחינתי היא תמיד תהיה 1! תודה רבה על הדירוגים!

always be me mc

New member
אוי תעשה טובה..

זה ידוע שהוליווד חולה על נשים יפות וצעירות(אפילו בהפרש קטן), שגם רזות ומצליחות(יותר), ממנה
(מי אמר אנג'לינה, אלבה, הייגל, לנגוריה?
) ולכן המיקום הזה לא צריך לבוא בהפתעה כזאת גדולה, הוא באמת הישג מכובד למישהי שנשפטת בתעשייה כל כך שטחית שאוהבת יופי ונעורים(מי אמר Young Hollywood?)
רק חבל לי שבגלל זה כמה כונפות עקפו אותה ושלא בצדק

spelling

New member
ואוו!

מדהים מדהים! ציטוט של הסופר האהוב עלינו מיקי בוגנים.. "ראיתי נדלקתייייי" חחחחחחחחחחחח היא ממש יפה! גם אחלה בגד!

למעלה