תמונות חדשות של ג'ראד ממועדון כלשהוא בברזיל.
A A Bleeding Angel New member 31/12/07 #13 נראה לי התמונה הזאת צולמה באיזה 5 בבוקר עם איך שהוא נראה פה...ובתמונה השניה הוא נראה כל כך זרוק. אבוי.
נראה לי התמונה הזאת צולמה באיזה 5 בבוקר עם איך שהוא נראה פה...ובתמונה השניה הוא נראה כל כך זרוק. אבוי.
P pizi23 New member 31/12/07 #23 זה במסיבה של דוגמנית ברזילאית בשם Fernanda Motta ואם אתן שמות לב אז מאחוריו מצד ימין זה ברנדון בויד מ-INCUBUS, בחולצות משובצות תואמות איזה שני surfers והוא דווקא לא נראה מסומם בכלל... אולי קצת עייף...
זה במסיבה של דוגמנית ברזילאית בשם Fernanda Motta ואם אתן שמות לב אז מאחוריו מצד ימין זה ברנדון בויד מ-INCUBUS, בחולצות משובצות תואמות איזה שני surfers והוא דווקא לא נראה מסומם בכלל... אולי קצת עייף...
M my reflection New member 31/12/07 #4 אני חייבת,תגובה סטייל מעריצת TH: לאאאאאאאא עכככככשיו הוווא לאא יוכלל להיות בעליי אני שונאת אותה היא פאקינגג נוגעעת בו!!1למה?!?!?..1!?
אני חייבת,תגובה סטייל מעריצת TH: לאאאאאאאא עכככככשיו הוווא לאא יוכלל להיות בעליי אני שונאת אותה היא פאקינגג נוגעעת בו!!1למה?!?!?..1!?
T TheTuneOfYourDeath New member 1/1/08 #27 ../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M my reflection New member 1/1/08 #34 אולי היא שחורדינית../images/Emo12.gif לכי תדעי מה היא סיפרה לג'ראד
B BuddhaForScarlett New member 1/1/08 #36 כמו שהוא לבוש, הכל אפשרי ממתי הוא חזק ללוק של "אני מסומם מרקוויאם"?! כאילו כל מה שצריך זה שקית של הרואין והוא ממש הארי גולדפארב
כמו שהוא לבוש, הכל אפשרי ממתי הוא חזק ללוק של "אני מסומם מרקוויאם"?! כאילו כל מה שצריך זה שקית של הרואין והוא ממש הארי גולדפארב
A adiiiXD New member 1/1/08 #35 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif יואו אני צוחקת פה בקול כמו משוגעת יורדות לי דמעות !!XDD