תמונות חדשות של ג'ר, שישאירו אתכם בפה פעור ורצון עז לרצוח אותו .
D danduuu New member 15/7/07 #1 תמונות חדשות של ג'ר, שישאירו אתכם בפה פעור../images/Emo2.gif ורצון עז לרצוח אותו .
D danduuu New member 15/7/07 #5 וכשהוא יוצא משם-הוא עם תספורת חדשה../images/Emo7.gif והחליף את הבחורה גם [זאת העוזרת האישית שלו לפי מה שאני יודעת, אבל אין לי מושג מי זאת הקודמת]
וכשהוא יוצא משם-הוא עם תספורת חדשה../images/Emo7.gif והחליף את הבחורה גם [זאת העוזרת האישית שלו לפי מה שאני יודעת, אבל אין לי מושג מי זאת הקודמת]
D danduuu New member 15/7/07 #7 וכרגיל הולך ברחוב עם אהובתו [הבלאקברי], אני אומרת לכם, בסוף הוא לא יראה לאן הוא הולך וייפול וישבור את הראש שלו או משהו חחחח. הוא ממש מכור לזה.
וכרגיל הולך ברחוב עם אהובתו [הבלאקברי], אני אומרת לכם, בסוף הוא לא יראה לאן הוא הולך וייפול וישבור את הראש שלו או משהו חחחח. הוא ממש מכור לזה.
R Rose131 New member 16/7/07 #42 את. [נו זה לא בלודינית, זה לא רואה טוב את רוצה לרדת על אנשים עם בעיות ראייה? ] [אז למה דנה קראה לזה בלאקברי? ]
את. [נו זה לא בלודינית, זה לא רואה טוב את רוצה לרדת על אנשים עם בעיות ראייה? ] [אז למה דנה קראה לזה בלאקברי? ]
H HarlequinGirl New member 16/7/07 #46 את בעצמך. היא קראה לזה בלאקברי כי השם של הפלאפון זה בלקברי עמה
P PATD New member 15/7/07 #18 ג'יזז ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה שווה איזה תספורת!!