תמונות חדשות של הקאסט ברשת
א ארץ השמש New member 12/10/05 #34 לא נראה לי שהיא היתה דוגמנית ... לפחות לא שאני יודעת, ממה שאני יודעת היא שחקנית דיי ותיקה, שיחקה בהמון סדרות בקנדה (היא קנדית) והיא הרבה פעמים מלוהקת לתפקיד ה"אמא". כנראה יש לה את הלוק
לא נראה לי שהיא היתה דוגמנית ... לפחות לא שאני יודעת, ממה שאני יודעת היא שחקנית דיי ותיקה, שיחקה בהמון סדרות בקנדה (היא קנדית) והיא הרבה פעמים מלוהקת לתפקיד ה"אמא". כנראה יש לה את הלוק
נ נשי נש New member 12/10/05 #25 היא לא כל כך יפה לדעתי כאילו היא נראית מעולה לגילה.. (בת כמה היא אגב?) אבל לא יותר מזה בעונה הראשונה היא הייתה הרבה יותר יפה ...
היא לא כל כך יפה לדעתי כאילו היא נראית מעולה לגילה.. (בת כמה היא אגב?) אבל לא יותר מזה בעונה הראשונה היא הייתה הרבה יותר יפה ...
R R i s a New member 12/10/05 #29 היא יפה, אבל בהחלט הגזימו באיפור הם תמיד עושים את זה. כמו בפרק 21 (זה בפרק מיאמי, נכון ) הם שמו לטריי יותר מדי חומר מדמה דם. זו בסך הכל בחורה שנתנה לו מכה עם מקל. ובפרקים אחרי זה עוד הייתה לו צלקת כאילו התקיפו אותו חמישה בריונים או משו
היא יפה, אבל בהחלט הגזימו באיפור הם תמיד עושים את זה. כמו בפרק 21 (זה בפרק מיאמי, נכון ) הם שמו לטריי יותר מדי חומר מדמה דם. זו בסך הכל בחורה שנתנה לו מכה עם מקל. ובפרקים אחרי זה עוד הייתה לו צלקת כאילו התקיפו אותו חמישה בריונים או משו