תמונות חדשות של מאחורי הקלעים של הסדרה- מאחורי הקלעים של פרק 2X22
P pilot promo New member 14/6/07 #1 תמונות חדשות של מאחורי הקלעים של הסדרה- מאחורי הקלעים של פרק 2X22
T The Immortal Me New member 14/6/07 #4 ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif זו... זו היד שלה אני אף פעם לא יודעת... לומבינה מה יש לאישה הזאת... רוני .
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif זו... זו היד שלה אני אף פעם לא יודעת... לומבינה מה יש לאישה הזאת... רוני .
P pilot promo New member 15/6/07 #7 סופסופ!!מישהי שחושבת כמוני! (עכשיו יצלבו אותי האלה שכותבים בפורום אליסה מילאנו...) ובנוגע לחתימה שלך-מאיפה הציטוט הראשון-כלומר אני יודע שזה קשור להארי פוטר אבל אני לא זוכר את זה...
סופסופ!!מישהי שחושבת כמוני! (עכשיו יצלבו אותי האלה שכותבים בפורום אליסה מילאנו...) ובנוגע לחתימה שלך-מאיפה הציטוט הראשון-כלומר אני יודע שזה קשור להארי פוטר אבל אני לא זוכר את זה...
T The Immortal Me New member 15/6/07 #8 |הנהונמרץ|../images/Emo210.gif היא גם לא עושה את זה בשביל איזה מסר חברתי/פוליטי/מוסרי/וואטאבר, כי היא לא אומרת על זה כלום... החתימה היא מפיק, למען האמת... D: רוני
|הנהונמרץ|../images/Emo210.gif היא גם לא עושה את זה בשביל איזה מסר חברתי/פוליטי/מוסרי/וואטאבר, כי היא לא אומרת על זה כלום... החתימה היא מפיק, למען האמת... D: רוני
C CheN323 New member 16/6/07 #9 אני לא צולבת אותך ../images/Emo6.gif זה מזעזע בטירוף אבל היה איזה סיפור עם טיפול לייזר משו כזה XD יש לזה הצדקה מסויימת ( ) בכל מקרה היא יפייפיה (A)
אני לא צולבת אותך ../images/Emo6.gif זה מזעזע בטירוף אבל היה איזה סיפור עם טיפול לייזר משו כזה XD יש לזה הצדקה מסויימת ( ) בכל מקרה היא יפייפיה (A)
C CharmedRulez New member 17/6/07 #10 יאפ היא עברה/עוברת טיפולי לייזר ואומרת שזה כואב כאבי תופתתתתתתת
P pilot promo New member 14/6/07 #3 שבוע הבא אני אעשה שרשור של תמונות מאחורי הקלעים של מכושפות ככה שיהיה בפורום כי הן די נדירות...
C CharmedRulez New member 15/6/07 #6 דווקא לא כזאת חדשה, אבל תמיד נחמד לראות את שאנן בעמדת הבמאית. יש תמונות ממש דומות לאלו מפרק 3.14 כשהיא ביימה... P: ויש אתר רק של תמונות מאחורי הקלעים, אני אחפש את הקישור ואשים כאן.
דווקא לא כזאת חדשה, אבל תמיד נחמד לראות את שאנן בעמדת הבמאית. יש תמונות ממש דומות לאלו מפרק 3.14 כשהיא ביימה... P: ויש אתר רק של תמונות מאחורי הקלעים, אני אחפש את הקישור ואשים כאן.