תמונות חדשות של מייקל וגרג (וויס) מאירוע צדקה
A Alias4Ever New member 6/12/04 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif המון המון תודה איזה תמונות חמודות...ההיי גם אני משתמשת ב"חמדמדים"...גנבת לי... רגע זה אומר שמייקל וגרג חברים טובים או שהם סתם הולכים לצייר ציורי גואש יחד?
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif המון המון תודה איזה תמונות חמודות...ההיי גם אני משתמשת ב"חמדמדים"...גנבת לי... רגע זה אומר שמייקל וגרג חברים טובים או שהם סתם הולכים לצייר ציורי גואש יחד?
R rifkin1 New member 7/12/04 #15 היחסים שחקני הסידרה הם מאוד טובים אני יודעת שמייקל, ג'ניפר וויקטור גארבר (ג'אק) ביחסים מאוד טובים ואני משערת שגם מייקל וגרג. אגב, הילד הקטן שמצולם עם מייקל וגרג זהו הבן של גרג.
היחסים שחקני הסידרה הם מאוד טובים אני יודעת שמייקל, ג'ניפר וויקטור גארבר (ג'אק) ביחסים מאוד טובים ואני משערת שגם מייקל וגרג. אגב, הילד הקטן שמצולם עם מייקל וגרג זהו הבן של גרג.
R rifkin1 New member 7/12/04 #19 יש לו שניים, בעקרון הבן הכור של גרג (ההוא עם החולצה האפורה) היה חולה ב - Epilepsy (אין לי מושג מה זה), והוא החליט לעשות ארוע צדקה עם כמה מחבריו המפורסמים כמו דיוויד שווימר, מייקל ווארטן ועוד.
יש לו שניים, בעקרון הבן הכור של גרג (ההוא עם החולצה האפורה) היה חולה ב - Epilepsy (אין לי מושג מה זה), והוא החליט לעשות ארוע צדקה עם כמה מחבריו המפורסמים כמו דיוויד שווימר, מייקל ווארטן ועוד.