תמונות חדשות של מלאני!
R RedRecords New member 23/2/06 #7 תמונה 7 התמונה הזו צולמה ביום רביעי (אתמול) בשדה התעופה של העיר קולגון בגרמניה, מספר שעות לפני שמלאני הופיעה ב-Top Of The Pops עם Better Alone. שימו לב - ההופעה תשודר ביום שבת בערב בערוץ RTL. האין זו תמונה חמודה?!
תמונה 7 התמונה הזו צולמה ביום רביעי (אתמול) בשדה התעופה של העיר קולגון בגרמניה, מספר שעות לפני שמלאני הופיעה ב-Top Of The Pops עם Better Alone. שימו לב - ההופעה תשודר ביום שבת בערב בערוץ RTL. האין זו תמונה חמודה?!
ר רוני1002 New member 24/2/06 #8 ../images/Emo57.gif קודם כל תודה על התמונות. איך רואים את החיוך שלה כשהיא שרה עם מיקרופון ביד. ברור שהיא מתחברת לשיר ושרה אותו מכל הלב.
../images/Emo57.gif קודם כל תודה על התמונות. איך רואים את החיוך שלה כשהיא שרה עם מיקרופון ביד. ברור שהיא מתחברת לשיר ושרה אותו מכל הלב.
ח חולה על משה הדג New member 24/2/06 #9 תודה!!!! ../images/Emo24.gif וואי איזה תמונות יפות איזה שיער למה לי אין שיער כזה? יאללה שתהיה כבר הופעה באנגליה ליברפול היר איי קאם אני אפגוש את מל ביציע טוב שאני לא מכניסה את עצמי לאשליות
תודה!!!! ../images/Emo24.gif וואי איזה תמונות יפות איזה שיער למה לי אין שיער כזה? יאללה שתהיה כבר הופעה באנגליה ליברפול היר איי קאם אני אפגוש את מל ביציע טוב שאני לא מכניסה את עצמי לאשליות