תמונות חדשות של מלני מתוך המגזיןCosmopolitan

britmel

New member
../images/Emo51.gif והתמונות ../images/Emo23.gif

מהממת זה בעצם כתבה

britmel

New member
|תהנו|../images/Emo13.gif

ןתגדילו את התמונות
ןתקראו את הכתבה

סַבְתָא

New member
סגידה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

היא מדהימה, וזה רק מהתמונות בינתיים... את הכתבה אקרא בהמשך, עכשיו אנחנו הולכים לאכול =) תודה!!!!!

סַבְתָא

New member
היא עדיין עם תום סטאר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא מאמינה, שיו, כבר כמה שנים טובות
איך אני שמחה, אני זוכרת איך היא אהבה (ואני מניחה שעדיין אוהבת) אותו
וואייייי פתאום ראיתי את התמונה, בכלל לא זיהיתי אותו עד שקראתי- Thomas Starr, אפריל 2007! אעאעאע רגע, עוד לא הגעתי לקטע שכתוב עליו, אם כתוב, רק התחלתי את העמוד השני =)

סַבְתָא

New member
שיו, מסכנה.. זונות מה עשו לה!

אני כולי לקחתי את זה קשה כשיצאו כל השמועות עליה, אז כשהייתי מעריצה מושבעת ומלאני הייתה במרכז העניינים גם בארץ... ועם כל זה שחייתי את זה, וקראתי ראיונות איתה והכל, אבל אף פעם לא הבנתי מה זה גרם לה, כל התקופה הזו, גם כשהיא הייתה בספייס וגם אח"כ, זה תהליך ארוך מה שהיא עברה, עם הפרעות האכילה והדכאונות. וגם אז היא הייתה מדברת על הפרעות האכילה, אבל אפשר לראות מהכתבה הזו שהיום היא במקום אחר. זה מאחוריה, היא החכימה, היא בוגרת יותר. נו, מה אתם מפריעים לי באמצע, תנו לקרוא!

סַבְתָא

New member
פיענחתי את הרב...

אוקיי, את מה שהיא מבינים, כן
.... =)))) 1. .My hands! They have a few scars, each a mamory 2. !stephen fay. I love him (למישהו יש מושג מי זה?) 3. .trend much, when I'm lucky enough to be ... one I feel quite special........ 4. !Buried- Mark Billingham. a great British crime writer (כאן התייאשתי. חח) 5. I'm an animal lover, I'd like a zoo! or a farm 6. Coronation Street 7. Shaun of the dead 8. Cracking my knuckles 9. !Being a ridiculous drunk 10. אחרי ספורטי היא כתבה of course ובסוף 'LOAPED!! just kiddin 12. love is- Having someone who brings out the best in you 13. they all sound good 14. Strangers complimenting you in the street 15. i'm not as- big as i look- on the tele (יש לקרוא את המילה tele במבטא אנגלי כבד =)))) 16. !had a filling (מדברים על זה בכתבה... חח) 18. still haven't learnt anything (ס'חמודהההה) 19. My pants splitting on stage in Miami 20. !Courtney Love's Birthday party in L.A. in 1998 Rock + Roll ענק =)

סַבְתָא

New member
../images/Emo41.gif

***את מה שהיא הקיפה בעיגול אתם מבינים, כן
... חחחחח ממתי אני שוכחת מילים שלמות

תודה! תוספת קטנה + שאלה

4. אחרי "BOOKS...", כתוב שם כלשהו (לדעתי), ואז "always gets my man". 7. שכחת להוסיף אחרי שם הסרט "Simon Pegg is a genius". 10. מה זה "LOAPED"?

סַבְתָא

New member
אויש, באמת שכחתי שם שורה../images/Emo70.gif

וגם אני תהיתי בנוגע ל-10, אני מניחה שזה איזה סלנג, בטח סטייל 'טחון' או משהו... חחח סתם, לאדעת, לא שמעתי את הביטוי הזה.

למעלה