תמונות חדשות של נמסיס וואוו
B Bajoran Preist New member 21/9/02 #2 זה וואו זה? אתה ראית את התמונה של הספינה הרומולנית שהעלתי לפה לפני שבועיים בערך? זה וואו!
S S h a y 9 9 9 New member 21/9/02 #3 לדעתי שתי התמונות וואוו וחוץ מזה אני תמיד העדפתי את השחקנים על הפוסטרים ולא את הספינות לא שספינות זה לא רע אבל... אתה יודע נ.ב. אני שמח לראות שבברלי יקירתינו חזרה לשיער ג´ינג´י לאחר ניסיון כושל בבלונד.
לדעתי שתי התמונות וואוו וחוץ מזה אני תמיד העדפתי את השחקנים על הפוסטרים ולא את הספינות לא שספינות זה לא רע אבל... אתה יודע נ.ב. אני שמח לראות שבברלי יקירתינו חזרה לשיער ג´ינג´י לאחר ניסיון כושל בבלונד.
T The Traveller New member 21/9/02 #5 מבחינה סטטיסטית הסרט חייב להיות טוב בכל סידרת סירטי ST, הסרטים האי זוגיים גרועים והזוגיים מעולים. כך שנמסיס חייב להיות סרט מעולה!
מבחינה סטטיסטית הסרט חייב להיות טוב בכל סידרת סירטי ST, הסרטים האי זוגיים גרועים והזוגיים מעולים. כך שנמסיס חייב להיות סרט מעולה!
L Lu Tze New member 21/9/02 #7 שמתי לב שמי שראה את הסרט הזה או שאהב אותו או ששנא אותו, כמעט שלא היה אמצע. אישית, אני די חיבבתי אותו ואם אני לא טועה זאת הפעם הראשונה שהיה מסע בזמן במס"ב
שמתי לב שמי שראה את הסרט הזה או שאהב אותו או ששנא אותו, כמעט שלא היה אמצע. אישית, אני די חיבבתי אותו ואם אני לא טועה זאת הפעם הראשונה שהיה מסע בזמן במס"ב
M Mnementh New member 21/9/02 #8 אני גם אהבתי את INSURRECTION.... לפחות הרעיון מאחוריו היה ממש יפה, והוא היה גם מצחיק לאללה. אפילו טסתי לחו´ל לראות אותו
אני גם אהבתי את INSURRECTION.... לפחות הרעיון מאחוריו היה ממש יפה, והוא היה גם מצחיק לאללה. אפילו טסתי לחו´ל לראות אותו