תמונות חדשות של קמילה אחרי שהיא שוחררה מביה"ח
י ילדת פרחים 15 New member 4/9/09 #13 קמי שחיפה רצינית! אבל אני עדיין לא מבינה אם היא חולה או לא. אני קראתי כתבה שהיא הייתה בביה"ח אבל לא מדברים על זה יותר, מקווה שהכול טוב אצלה וששהיא בריאה ושלמה ושעדיין יש לה את החיוך הכי יפה בעולם!!
קמי שחיפה רצינית! אבל אני עדיין לא מבינה אם היא חולה או לא. אני קראתי כתבה שהיא הייתה בביה"ח אבל לא מדברים על זה יותר, מקווה שהכול טוב אצלה וששהיא בריאה ושלמה ושעדיין יש לה את החיוך הכי יפה בעולם!!
T The £unky §tar New member 31/8/09 #10 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהתמונות לא חדשות... אבל תודה והעובדה שהיא היתה בבית חולים עדיין נשארה בגדר שמועה, לא?
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifהתמונות לא חדשות... אבל תודה והעובדה שהיא היתה בבית חולים עדיין נשארה בגדר שמועה, לא?
S simba only me New member 2/9/09 #12 כן ... קבענו שאין לזה מספיק הוכחות ואפילו לא כתבה אחת בספרדית - כלומר בגדר שמועה בלבד אני לא באמת חושבת שהיא אנורקסית או הייתה בית חולים פשוט לא מתאים לה
כן ... קבענו שאין לזה מספיק הוכחות ואפילו לא כתבה אחת בספרדית - כלומר בגדר שמועה בלבד אני לא באמת חושבת שהיא אנורקסית או הייתה בית חולים פשוט לא מתאים לה
מ מורוש המתוקונת New member 1/9/09 #11 תודה על התמונות . היא באמת רזה.. אבל אני זוכרת אותה תמיד ככה.. קשה לי להאמין שהיא אנורקסית או משהו כזה.. .
תודה על התמונות . היא באמת רזה.. אבל אני זוכרת אותה תמיד ככה.. קשה לי להאמין שהיא אנורקסית או משהו כזה.. .