תמונות חדשות של של אלפונסו

ליאת 406

New member
te amo alfonso

התמונה הכי יפה שמצעתי מההופעה הזאת טוב זה דעתי שהיא הכי יפה

אבל למטה יש שרשור

של תמונות חדשותאז למה לא לנצל?! וד"א זה לא תמונה חדשה אז עוד יותר גרוע שסתם פותחים שרשור בבקשה תלמדו לנצל!!

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאת מגזימה !! תפסיקי..

בלי להעליב או משהו.. וזה בסדר שפותחים הודעה על תמונות חדשות..

TuTyBoP15

New member
סוניה גם לדעתי את מגזימה

אי אפשר לצפות שהפורום יהיה מושלם... נכון שאפשר לנצל את השרשור הקודם ולשים בו אבל לא נורא.. לדעתי אם יש פה בעיה נחכה שגבי יחזור והוא יעיר לנו עליה.. חבל סתם להתעצבן כל פעם מחדש.. וגם לא התכוונתי להעליב לפגוע או משהו כזה...הכל ברוח טובה

אוקיי אבלפשוט תנסו להבין אותי

אםגבי היה פה הוא היה כועס ואני חושבת שאנחנו מנצלים את זה שהוא לא פה..קצת לא?! ואני בסה"כ רוצה לעזור... כי באמת שהפורום מפוצץ בשטויות ועל דברים חשובים אנשים בכלל לאמ גיבים וזה לא טוב!!! בגלל זה אנחנו צריכים לחסוף בהודעות
אבל בסדר אני יותר לא יגיב ותפתחו כמה שבא לכם נראה לאן זה יוביל!

TuTyBoP15

New member
אף אחד לא מנצל את זה שגבי לא

פה..גיב מי אה ברייק.. את סתם לוקחת קשה כל דבר והוצאת את עניין הערות וסדר לגמרי מכל פרופורציות..

אמרתי אני יותר לא יגיב

מרוצות?!לא מגיבה יותר זהו בסדר ביקשתם עשיתי ל=א מ=ג=י=ב=ה י=ו=ת=ר

TuTyBoP15

New member
אויי סוניההה

תתנהגי כבוגרתתת לא ביקשנו שלא תגיבי אלא ביקשנו שתעשי את זה נכון! ההודעה הזאת מראה על חוסר בגרות..את כבר ילדה גדולה ואין שום סיבה שבעולם שתתעצבני בגלל שטויות..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח אף אחד לא רוצה לעשות פה

בלאגן חח תאמיני לי.. פשוט גם יש כאלה חדשים שפתאום באים לפורום ומה לעשות..לא יודעים תחוקים.. לא צריך להתעצבן !

כן אבל ביום אתם פותחים אולי

איזה 3 הודעותשלתמונותחדשותאי אפשרלעשותנ"שזה נורא עוזר!!!

TuTyBoP15

New member
יעזור לך אם תתעצבני../images/Emo35.gif לא..

אני לא תוקפת או משהו כזה אבל את מתעצבנת מכל דבר וחבל.. לא יהיה לך נחמד להיות בפורום אין שלמות..מנסים להסתדר ככה.. זה לא הורס את הפורום ככה לדעתי.. לא קורה כלום אם נפתח עוד שרשור.. בסהך הכל לא נפתחים כל כך הרבה שרשורים.. תלכי לפורומים אחרים ותראי כמה הם לא מסודרים.. לאט לאט חברי הפורום יבינו את חשיבות הדברים שאנו מבקשים מהם והכל יהיה בסדר ומסודר..אי אפשר בפעם אחת

legalyblond

New member
../images/Emo41.gifתמונות חדשו מהופעה../images/Emo41.gif

זה מאותה הופעה כמו התמונות בתחילת השרשור

legalyblond

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מוזר מה יש לך איקס על התמונה?

למעלה