תמונות חדשות של RBD

Katia123

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

זה רק נדמה לי או שרגל אחת אצל דול נראת שזופה והשנייה לא............ =/

Katia123

New member
../images/Emo6.gif אני לא מאמינה שסיימתי

אני מבקשת מכם לא להתעצל ולהוסיף דברים !! אתם מוזמנים להוסיף עוד תמונות, סרטונים ובכלל מה שבא לכם >> כל מה שקשור ל RBD וREBELDE יתקבל בברכה !! כי תאמת חוץ מלורן אף אחד לא עושה פה שום דבר ( כולל אותי, אני מודה בזה).......אז הגיע הזמן לעשות עם זה משהו !! אם אתם רוצים שהפורום יסגר אתם מוזמנים להמשיך ולא לעשות כלום ..... בתקופה האחרונה כמעט ולא נכנסתי לפורום ....אבל אחרי שקראתי את ההודעה של גבי החלטתי לקחת את עצמי בידיים. אנחנו לא ניתן לפורום הזה להסגר נכון חברה?? וחוץ מזה לדעתי, עכשיו זו התחלה חדשה !! ודברים מתחילים לזוז בקשר לרבד.... כפי שאתם יודעים נפתח לא ממזן המועדון ANAHI ROCKS ISRAEL וזה מביא אתו הרבה תקוות חדשות ...... זהו זה מה שהיה לי להגיד =) ובהזדמנות זו ברצוני להודות ללורן על זה שהיא לא מתיאשת וממשיכה לעדכן את הפורום בקביעות. בלעדיה הפורום הזה היה מת לגמרי !! אז לורן היקרה, אנחנו מודים לך מקרב לב !! אוהבים אותך ! ומעריכים את כל מה שאת עושה בשבילנו !

LOLO RBD

New member
את גדולה...! כמה תמונות!

ואי בטח לקח לך שעתיים לעלות את הכול חחח ואם יורשה לי גם את תמיד מעדכנת בסירטום ובאתרים........אז תודה גם לך על הכול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו יכולות לעשות שירשור חדשות ביחד..אם בא לך? בקיצור אחותי איזה השקעה!מדהימה תודה חיי

Katia123

New member
בכיף נעשה שרשור ביחד!

שלחתי לך הודעה.......תתחברי אלי ונדבר =)

למעלה