תמונות חדשות

olsen cool

New member
תמונות חדשות../images/Emo26.gif

קצת הגזימו עם המחירים הייתי אומרת,גם אם הייתי רוצה לקנות את הבגדים האלה(כי אני לא)לא יכולתי להרשות לעצמי. טוב נו 550 דולר,איזה גרושים אני מוציאה כזה סכום כל שני וחמישי
מתוך מגזין ווג(Vogue). לא יכולתי להעלות את כל הכתבה כי זה גדול מידי.

olsen cool

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif

אמאלה אני לא מכירה אותה.

../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

אהבתי
ואני גם חושבת שהן נהיו קצת יותר מכוערת:S ושתיהן נהיו יותר מכוערות, לא רק אשלי...גם כל הסגנון לבוש שלהן והשיער מכער אותן...ולפי דעתי אשלי יותר יפה

olsen cool

New member
לפי דעתי שתיהן מהממות

פשוט לאחרונה הפוזות שלהן מביעות מחשבה של "מה לעזאזאל הן ניסו להביע בזה?".

cinderellaaa

New member
יאפ

אין צורך להגזים- מכוערות הן לא. הן עדיין מהממותתתתת.... אבל אין ספק שאשלי השתנתה (ואני לא מדברת על לבוש, שיער וכו') אלא על צורת הפנים שלה שבהחלט שונה מפעם. גם מרי קייט השתנתה הן מתבגרות אין מה לעשות. אני התכוונתי שמרי קייט בהחלט נראית יותר טוב במבנה הפנים (!!!). מבנה הפנים של אשלי מזכיר לי גופה. אבל עדיין הן פשוט מהממות!

olsen cool

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

התמונות שלה הן מתוך סטייל מגזין.

cinderellaaa

New member
חח מיי גאד

חייבת לציין... שבמשך השנים, אשלי התכערה במקצת ומרי קייט נהייתה יפה יותר. ועוד אני לא מדברת על איך שהן הורסות את עצמן עם כל הבגדים המוזרים, התסרוקות המשונות, והפרצופים המעוותים. אבל אין מה לעשות, כוסיות נשארות כוסיות בסופו של דבר [=

0rin

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

גם למרי קייט יש תווי פנים יותר עדינים..לאשלי יותר גסים..

mk and ap

New member
../images/Emo2.gifוואו! אשלי נראית ממש מוזר....

תודה על התמונות!

mayosh4

New member
וואי........

אשלי ממש ממש יפה בתמונות (שהיא לבד), כן, כן במובן היא השתנתה והרבה אבל היא עדיין יפה!! ולפי דעתי שתייהן היו מדהימות וירדו ביופיים ובכל זאת אשלי יותר יפה (בקצת). בקיצור כשאני בערב "מזל תאומות" אני המומה מאיך שהן ניראות היום, בחיים לא הייתי מדמיינת לעצמי שכזה תאם נורא בבגדים יהייה להם אבל מה לשעות שהן חמודותתתתתתתת???

למעלה