תמונות חדשות!!!!!!

שנה טובה לכולם!!!!../images/Emo104.gif

מה דעתם בשביל השנה החדשה נעשה שירשור תמונות מגיל 14 עד עכשיו כל אחד ישים משהו רוצה זה יהיה לשנה החדשה רוצים? נ.ב אני מתחילה ב-9!!! יש!!!

הינה עוד משהו אחר

תיסתכלו לפי המ´´ס בתמונה ואז תיראו מאיזה חנות הם קנו את זה זה לא אותם בגדים אבל זה דומה 1. הכפכפים מ- www.oldnavy.com 2.הג´ינס מ-www.abercrombie.com 3. החולצה הלבנה מ- www.abercrombie.com 4.החולצה החומה עם כתוביות הלבנות מ- www.abercrombie.com 5. התיק השחור מ- www.delias.com

גם אני מתחילה ב9:00 הינה עוד

1. הצעיף מ- www.abercrombie.com 2. התיק מ- www.fashionknockoffs.com 3. החולצה הורודה מ- www.guess.com 4. הג´ינס מ-www.abercrombie.com

ענבר 2002

New member
אני מתחילה ב9:30 כי......../images/Emo110.gif

המורה המחליף שלנו שמחליף את המורה שבחופשת לידה בבית חולים וטין לי שעתים אנגלית...... חוץ מזה שנה טובה לכולכם!!!!!!

אני בסוף לא הולכת כי ....

בטוח אף אחד לא יבוא כל החברות שלי לא באות לבית-ספר אז למה אני אלך גם ככה המורים לא ילמדו כלום כי יהיה אולי 5 ילדים משהו כזה. יש לי שאלה: אתם יכולים לשמים עוד תמונות כאלה שלהבגדים שדומים לאלה של מריקייט ואשלי? ומאיפה התמונות?

אני הבאתי אותה ואני לא יכולה לגלות

את האתר אבל אני עוד מעט ישים את כל התמונות של הדבר הזה ואני יתן לכם עוד מעט אתר אחר שזה אתר שמלמדים איך להיתאפר כמומ התאומות ואיך לעדשות תיסרוקות כמו התאומות וגם בגדים שלהם והכל אבל אני יחפש את זה

למעלה