תמונות חדשות!!!!

SivAn 4u

New member
תמונות חדשות!!!!

ג'סטין הסתובב עם קמרון, חברה שלה וחבר שלו (הכי טוב!) בני יורק... קבלו תמונות!

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני רואה שגסטין מראה לצלם את דעתו עליו

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo102.gif!

הוא מסתובב איתה אחרי שהיא צריחה עליו בבר ההוא?!?!?!!?!?!?
למה?!??!?!!?
אוףףףף
תודה על התמונות מאמי

Emily ©

New member
אויש.|נמס|../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo101.gif

תיראו איזה חמוד, איך הוא מחייך שם. אני מקווה שהוא מאושר איתה.

justin love

New member
יייאאאא...איזה בונבון....דדייי..חחח

תודה על התמונות סיוון! אבל תראו נכון זוכרים כל הזמן אמרתם שהקעקוע על הגב שלו מגעיל או משהו כזה?? אז עכשיו תראו איזה יפה הוא מקרוב.. זה מן מלאך כזה עם כנפיים כזה יפההה... קבלו תמונה..

justin love

New member
זה שבתמונה זה לא החבר הכי טוב שלו

החבר הכי טוב שלו זה אשטון קוצ'ר!!!! ואני בטוחה בזה במאה אחוז! ומאיפה התמונות???

justin love

New member
לא פשוט כאילו הוא אמר את זה בראיון

או משהו וגם כשעשו עליו פנאקד אז הוא אמר החבר הכי טוב שלי מתח אותי.. וגם אשטון אמר שג'סטין הוא החבר הכי טוב שלו.. איך לדעתך ג'סטין הכיר את קמרון??? בזמן שאשטון ודמי הכירו כזה ויצאו חודש אני חושבת אז היה גם הפרומו של המלאכיות של צ'רלי שגם קמרון משחקת שם..אז אשטון אמר לג'סטין בוא תראה את הבכורה והכל וכאילו שם הם התחילו לדבר ג'סטין וקמרון ורק באיזה טקס הם ניהיו יותר קרובים והכל.. מה שאומר שבזכות אשטון הם התחילו לדבר.!

moran14h

New member
לא ,לא זה כן החבר הכי טוב שלו

עם ראית פאנקד אז היית רואה שהוא היה שם אשטון סתם חבר שלו..

justin love

New member
וואלה...נכון הוא היה שם..אבל

אשטון אני בטוחה במאה אחוז שהוא החבר הכי טוב של ג'סטין במאה אחוזזזזזזז... בעצם מה אנחנו מתווכחות מה למישהו לא יכול להיות יותר מחבר טוב אחד???!!! חחח לי יש 4 חברות טובות מאודדדדד...שאני לא יכולה בלעדייהם...חח...

MiSsY 100

New member
מיש שבתמונה עם ג'סטין הוא חבר ילדות

שלו ורואים אותו בכל מקום כמאט איתו והוא היה איתו בטקס של אם טי וי שהיה באוגוסט אם יש לכם את הקטע של בריטני,כריסטינה ומדונה ראים אותו עם ג'סטין כשג'סטין עושה פרצופים למצלמה...

למעלה