תמונות חדשות

o r i 6 6 6

New member
תמונות חדשות

עוד 3 תמונות יש לי, 2 עכשיו ועוד אחת שאני מנסה לכווץ וטמשום מה המחשב נתקע, יש בעיה עם הקובץ. בינתיים אני שם את ה-2 הראשונות. כאן הזכר ליד המחבוא ורואים את הנקבה בפנים מהחורים

o r i 6 6 6

New member
והשנייה

פה הזכר מטפס מהעץ למד לחות ומשם לרשת האוורור הנקבה כרגע בשלבים סופיים של הנשל, אם יתמזל מזלי ואני אתפוס אותה משילה אני אדאג לצלם

gaichuk

New member
כנראה שלא.........

זעמן מטבעות ב'תנוחתו הטבעית'... הפעם האחרונה שנחש תפס אותי ככה היתה לפני 10 שנים בערך. זה היה זעמן שחור באורך של 170-180 ס"מ שנתפס ליד הלולים. הוא הצליח לתפוס קצת יותר קרוב וגם קצת יותר לעומק... לא נעים בכלל... בסוף אכלתי אותו.
לא משהו...

dundy

New member
נכון, תמונות יפות../images/Emo45.gif

תגיד, איפה קנית את הגוף חימום (לא יודעת איך קוראים לזה) הצבעוני שבתמונה הראשונה?? לי יש לבנת חימום, ותמיד נראה לי שזה לא מספיק חם.

naja

New member
את מתכוונת לתמונה של אורי?

זה לא גוף חימום, זה המקום מיסתור של הנחשים(נראה לי מפלסטיק או חימר). הכבל ש"מחובר" לזה זה הגשש של הטרמומטר. לבנת חימום זה אמצעי חימום מעט בעייתי כי היו שנים שהיו מכינים אותן בארץ בצורה חובבנית והן היו גורמות לנזקים לזוחלים. הכי נוח ובטוח(לדעתי) זה כבל שאפשר למצא בכל חנות חיות.

naja

New member
מזכיר לי סיפור.

לפני שנתיים לכדתי זעמן שחור גדול(160-180) יום לפני שיצאתי למילואים, אז החלטתי לקחת אותו איתי, להסביר קצת לחבר'ה ולשחרר אותו באיזור ההוא(בצפון). ביום הראשון כשהתכוננתי להראות אותו לחבר"ה בדיוק עבר שם איזה קצין צעיר שהיה בדרך למקלחת ולבש רק תחתונים...והזמנתי גם אותו לבוא לראות. הוא חשב שאני מנסה להפחיד אותו והתחיל לספר כמה שזה לא מפחיד אותו וכולי, אז הצעתי לו להתקרב ושלפתי את הזעמן מהשק והוא פשוט הסתער על הקצין ותפס אותו ב"וועד הורים"..... הקצין נכנס לפניקה והתחיל לצווח שם כמו ילדה קטנה ואני, מרוב צחוק , לא הצלחתי לשחרר את הנחש.... לא יודע למה, אבל מאז הקצין ההוא לא מוכן לשרת איתי באותו המוצב...

Itamaro

New member
אם כבר מד לחות

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אחד כזה?

naja

New member
יש כמה אפשרויות.

בחנויות לבע"ח. הן מחזיקות לפעמים מדיי חום. לי יש כאלה של חברת האגן-הם קטנים ובעלי אפשרות הדבקה. אפשר לחפש בחנויות שמוכרות יין. הרבה פעמים הן מוכרות גם מדי לחות. אפשר גם בחנויות שמוכרות סיגרים, גם הן מחזיקות דברים כאלה.

o r i 6 6 6

New member
סוף סוף השלישית

התקלה הסתדרה. ול dundy כמו שאסף אמר זה רק מחבוא, הוא עשוי מחימר דומה לצבעים של הזכר. כנס/י לגלרית טרריומים ותראי גם מחבוא של הנקבה בצבעים דומים לשלה. מד לחות אני ישלח לך בפרטי איפה לקנות

למעלה