תמונות חדשות

backstreet girl

New member
השיער של אנתוני שוב ארוך

חחחח... הוא נראה כמו מצחיק כי הוא גם עם פוני!!! אחלה תמונות!!! גם אני מקווה שהם יבואו לארץ!!!

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ארוך לא הכי מתאים לו...והבגדים הלבנים-מווווזר...

אבל יפה לו לבן

רואים שזה טייד (מהפרסומת נו..) הוא סתם נראה כמו לידה בת 3 ואגב, כולנו מקווים. בואו נחתום על עצומה ונביא אותם
( כי באמת נמאס לי להרקב פה).

lollapalooza

New member
נו בטח

ועצומה גם תעזור והכל. אחחח... הכל בגלל שהם הזדקנו. הנרקומנים של פעם לא היו מפחדים לבוא.

tribe spirit

New member
חח..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

טייד זה פרוקטור אנד גמבל.פרוקטור אנד גמבל זה ניסויים על בעלי חיים. (סורי ראיתי עכשיו הפרקליטים והיה משו על התעללות בבע"ח..זה משפיע עליי.) לבן משעשע לו...זה כמו שבצמח אביב גפן עלה עם לבן...

swan k

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

מה אנטוני חשב לעצמו?!?!?!?!?! אלוהים הוא נראה כמו הרקולס-(זה מש שחברה שלי אמרה אז הזכויות שמורות לה) לדעתי הוא משאיר את הפוני כדי להסתיר התקרחות

חחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא חיב להוריד את הפוני המזעזע הזה... תגידו אין לו חברה שתגיד לו את צו האופנה?!?! מה עם יוהנה איפה היא?

lollapalooza

New member
איזה יוהנה בראשך

הם לא ביחד כבר שנים. ומה שאנתוני לא יעשה עם השיער שלו, זה אף פעם לא יהיה יפה כמו הארוך שהיה לו בהתחלה...

וואלה...

לדעתי יפה לו ארוך וגם הבלונד שהוא עשה פעם... אבל חוץ מזה ...מה אכפת לנו איך שהוא נראה העיקר יש לו שירים יפים!

emilyy15

New member
אוף היה כ"כ טוב

ודווקא נחמד ממש השיער והלבן והנעליים האדומות וג'ון הזרוק הזה..

emilyy15

New member
ועוד משהו טוב..

http://www.bbc.co.uk/radio1/redhot/zane_interview.shtml ראיונות נחמדים עם ארבעתם לפני ההופעה הראשונה בהייד פארק נראה לי.. ותחפשו באתר יש תמונות ושטויות

למעלה