תמונות חדשות !

motish3

New member
תמונות חדשות !

שלום חברים! היום התקבלה תמונה חדשה שלי מדרא"פ באירליינרס ועוד אחת בJP מהקוקפיט באלעל בחזרה לארץ. בנוסף לכך בPP הם קיבלו תמונה שצילמתי בזווית קצת שונה ממש לפני הכניסה ל4X-EAD בטיסה ליוהנסבורג. (לכל שאר התמונות שלי באתרים האלה פשוט לחצו על השם שלי בפרטים מתחת לתמונות) תהנו!

tcu6

New member
תמונה 3 בהחלט מזוית יפה. והקוקפיט

תמיד נחמד להשוות בינו לבין זה שבפלייט סימולטור של מיקרוסופט. והדמיון גדול אפילו במטוסי ברירת המחדל. תמונות יפות.

motish3

New member
תודה!

מזל שטסתי מטרמינל 1 והייתה לי את האופציה לצלם את הזווית הזאת. עכשיו זה לא כ"כ פשוט כי אלעל יוצאת לרוב מהטרמינל החדש בשרוולים.

singera

New member
אכן תמונות יפות אבל הקוקפיט נראה לי

מתפרק חוטי חשמל חשופים וכו'

e dor

New member
רק כשיש עומס רציני בשדה

וגם אז בדר"כ אלעל בעדיפות אבל, ראית - אין תמיד ...

Aviation Addict

New member
אופס ../images/Emo12.gif

מריבות לא אצלי בפורום... יש דרך להתווכח, ולא בלרדת אחד על השני בצורה כזאת. וטכנית כל הודעה שאתם מגיבים לטרולים נמחקת אוטומטית.

e dor

New member
למנהל

אני חוזר בי מכל ההודעות שלי בשרשור הזה. אני רואה שהודעות ברוח טובה לא עוזרות, ולהרוס את הדיון של מוטי אני לא רוצה (לפחות לא יותר משכבר קרה) אז אשמח אם נוכל לעצור את הדיון כאן - וכמו שאמרתי, מהיום רק הטרול יענה על שאלות אנשים כי הוא יודע הכל יותר טוב ממני, מהעיתונים, מבורוביץ', מטרנר ומנאס"א. תודה וסליחה בפני מוטי והמנהל.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifקנדי, האם החיבור לשרוולזה לא

עניין של תשלום? קראתי על כך בעיתון בזמנו. יש חברות שאינן מתחברות לשרוולים גם כשריק בשדה. יש מטוסים זהים בחברות שונות שחלק מהחברות מחובר וחלקן לא.

kennedy

New member
עדכון, שרוולים-לא שרוולים

החניה בשרוולים מיועדת לכל המטוסים וכל החברות פרט ל:מטוסי טורבו פרופ,טופולב 154 ,ועוד מטוסים שמבצעי קרקע של רש"ת ,החליטו על סמך מידותיהם, שאינם מתאימים לשרוולים הקיימים(לדוגמא איירבאס 380...). התשלום בשרוול מתחלק לשנים:מטוס מחובר לשרוול מחיר אחד. ומטוס שעומד בעמדת שרוול ולא מחובר,תשלום אחר(יותר זול). עמדות ה"לא שרוול",מיועדות למטוסים שאין להם מקום בשרוולים, מטוסים שמסיבה כלשהי אינם מכבי את ה APU ,מטוסים שהוגדרו ע"י רשת כמטוסים מוגבלים לחניה ללא שרוול בלבד(טופולוב 154) שרוול "דלתא" שייך לאלעל,היא מפעילה שם שרות נוסעי מחלקה ראשונה וביזנס,נהגי אלעל נוהגים שם את השרוולים,ויש למטוסי אלעל עדיפות רק שם.הקיבולת המכסימלית היא:24 מטוסים משורוולים בו זמנית ובערך 20 מטוסים בעמדות ה"לא שרוול". בנוסף לזה טרמינל 1 שמכיל את כל טיסות המטען,וי.איי.פי וטיסות ג'נרל אוויאיישן.

singera

New member
מה מיוחד בTU154?

האם ניתן לחבר מטוס שלא שייך לאלעל לD כאשר לאלעל יש שעות שפל ולאחרים B וC מפוצצים או חלקם תקולים. איפה חונה ארקיע וישראייר?

kennedy

New member
המיוחד בטופולב 154 ו 134 ,שהם

נמוכים,ומבצעי קרקע רש"ת, קיבלו החלטה שהם הולכים ל hardstands בלבד.יש אפשרות להכניס מטוסים אחרים ל"דלתא" אך לאלעל יש שם עדיפות,אז זה נדיר,אך קרה כמה פעמים. ארקיע וישראייר חונים ללא ההעדפות (?) בשרוולים,ובמקרה של טיסות לאילת הם חונים בטרמינל 1.

fsMYLIFE

New member
לפי מה שאני יודע TU-154

ידיד שלי טס ב TU-154 והוא עלה למטוס דרך השרוולים

JuveFan

New member
איזה יופי

הטרולים של פורום "תעופה קלה" עברו לפורום הזה.

Debugger

New member
אני פשוט בשוק.

תקנו אותי אם אני טועה אבל זה הפך להיות טרנדי משהו שכל מיני גולן מלולים ואפורי שיער למיניהם מציפים את הפורום בכמויות של שטויות שאם היו ממירים אותם לגלוני דלק סילוני היו מספיקי לטיסה ישירה של 777LR מת"א למלבורן או שזה רק אני? ממתי גילו של אדם הוא הקובע את רמת הידע המקצועי שלו? צר לי ידידי אפור השיער אבל תשובותיו של E DOR גם אם אינן שלמות בחלקן מנוסחות היטב ונכתבות בכוונה ברורה לעזור ולהעשיר. מי שיצא מופסד מהוויכוח כאן הוא אתה משום שלא ראיתי אותך פורש בפנינו את מקורותיך או מוכיח שידיעותיך בתחום נשגבות יותר מאשר של E DOR. אנא, לפני שאתה מטיח האשמות (ודואג לפרט אותן), בדוק את עצמך שנית ואם כל מטרת הודעתך היא לקטול גולש אחר בפורום סור בבקשה לפורום נגיחות קלות ושפוך חמתך שם. תודה. ואגב, עד השרשור הזה לא ידעתי את גילו של הגולש E DOR, אך את תשובותיו אני מכיר ונהנה מהן מאוד. זהו.

JuveFan

New member
עזוב אותך

סתם חבורה של עברייני מקלדת שכותבים בפרטים שלהם גיל מפוברק כשהם בעצם מקסימום בני 30, משועממים בלי חיים. תכלית חייו של הטרול זה לגרום לויכוחים. ברגע שלא תתייחס, הם ישתעממו וילכו.

e dor

New member
תודה

אני שמח שיש גם אנשים שמעריכים את הרצון הטוב שלי. ברור לי שלא תמיד אני צודק, אך כשאיני בטוח אני כותב זאת ואם מתקנים אני מקבל את זה בברכה ובתודה גדולה. אז אנשים - אל תפסיקו לענות ולשאול, ואם צריך לתקן מישהו - תתקנו, בצורה בוגרת ומכבודת. שבוע טוב לכולם.

למעלה