תמונות חדשות

חדש123

New member
תמונות חדשות

קודם כל רציתי להגיד שבכל התמונות החדשות שראיתי עד עכשיו ג'ניפר ניראת פשוט מ-ע-ו-ל-ה-! בשטיח האדום בפסטיבל ברלין היא ניראת פשוט מושלם אחת ההופעות הכי טובות שלה היא ניראת ממש כמו נסיכה! איזה כייף שג'ניפר סוף סוף מופיעה בכל מיני מקומות( תוכניות טלווזיה טקסי פרסים וכאלה) השיר שדלף מהסרט פשוט מדהים אני אישית אהבתי אותו והקול של ג'ניפר וואי אני מת על זה שהיא שרה בספרדית!!! התמונות החדשות הם מטקס שנערך אתמול שנקרא הפרסים שלנו שזה טקס פרסי המוזיקה של הלטינים תנו לי להגיד שהיא פשוט לא מפסיקה להפתיע אותי גם פה היא ניראת פשוט מעולה!! תמונות פה!

Lopezit

New member
השמלה קצת מוזרה

אבל עליה היא נראית מצויין השיער והאיפור

Lopezit

New member
וכשהגיעה השעה להגיש פרס

כמובן שמחליפים בגדים ותסרוקת
שוב השיער והאיפור נראים מעולה! והשמלה לא מחמיאה לה בכלל

West Doll

New member
סתם שאלו אותה איך היא מרגישה וזה..

היא אמרה שהיא מרגישה טוב והוא שאל אותה גם מה עם תינוק והיא ענתה "אני לא יודעת"
מה יש לדעת? תביאי אחד!
ואז עם שתי הבחורות האלה שאלו אותה מה היא חושבת על המעריצים שלה והיא אמרה שהיא מודה להם ואוהבת אותם וגם שאלו מה היא לובשת והיא אמרה דולצ'ה & גבאנה וגם שאלו אותה איך היא הרגישה לעשות את השיר QH והיא אמרה שהיא נורא אהבה לעשות אותו ולעבוד עליו עם מארק וזה משו מאוד מיוחד בעבורה. ואז סתם בירכו את מארק על המועמדויות שלו והוא סתם התחיל להגיד שג'ניפר היא הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים וזה
וכולם התרגשו
ואז הבנות אמרו להם שהם נורא מעריכים את זה שהם בתור כוכבים בינלאומיים מצאו זמן לבוא לאותו ארוע ולהיות כ"כ קרובים למוצא שלהם ומארק אמר שזה הכי חשוב להם. ואז הבחורה אמרה לג'ניפר שהם כל הזמן שאלו את עצמם "למה שג'ניפר תבוא לפרמירו בלה בלה[השם של הארוע
] ואז היא ענתה שהיא שם כדי להציג פרס. וזהו בערך
וזה רק אני או שמארק מגמגם?
מה קרה, הוא לא יודע ספרדית?

Lopezit

New member
איזה כיף לך שאת יודעת ספרדית../images/Emo10.gif

באיזה קטע בדיוק מארק אומר שג'ניפר היא הדבר הכי טוב שקרה לו בחיים??
בקטע שהיא דופקת חייוכים טיפשיים?

גם אני יודע ../images/Emo22.gif

האמת פה ושם אני יודע מילים בספרדית, למשל את השיר que hiciste אני מבין את כל המילים והכל בזכות המורדים, בטי המכוערת ועוד כמה
אבל כבר 4 שנים או אפילו יותר אני לא רואה סדרות בספרדית אז קצת שכחתי... אבל פעם ידעתי ספרדית שוטף

West Doll

New member
חח היא למעשה השפילה מבט באותו רגע..

חמודה
ואני לא כזה יודעת ספרדית...רק כמה משפטים פה ושם.. הכל בזכות סבתא

למעלה