תמונות חינמיות וחוקיות לשימושכם

NEO82

New member
תמונות חינמיות וחוקיות לשימושכם

"איך להשתמש בתמונות המפורסמות על גבי הרשת בצורה חוקית ונכונה לצרכי שיווק. כולנו נעזרים ופונים לידידנו הטוב GOOGLE בכל חיפוש שהוא טקסטואלי או גרפי לצורכי NEWS LETTER\ בלוג\ פייסבוק ועוד.. **הפוסט הזה מיועד לאלו מבינכם אשר רוצים להשיג תמונות חי נמיות על גבי הרשת אך עדיין לא רוצים להפר זכויות יוצרים, יש לזכור שיש עשרות אתרים בעלי מאגר תמונות איכותי למכירה בתשלום סמלי לאלו מכם שלא רוצים את "הכאב ראש" בחיפוש מיותר".....להמשך קריאה לחצו על הלינק. http://ninjamonkeysmo.blogspot.com/2011/06/blog-post_27.html

זה אולי מתאים לחובבנים שמחפשים תמונה בודדת

אני חושבת שכל מי שיש לו אתר / בלוג / דף פייסבוק ורוצה לעשות שימוש בתמונות באופן קבוע - עדיף לו לעשות מנוי באתר מקצועי של תמונות, ולרכוש תמונות סופר-איכותיות באופן מסודר. מדובר על סביבות ה-1 דולר לתמונה. לא שווה להסתבך בשביל עלויות כאלו. דרך אגב - תמונה שווה 1000 מילים - משפט שנכון גם כאן. ממליצה מאד לטרוח ולהשקיע בתמונות טובות על מנת לשוות מראה מקצועי יותר לתוכן שלכם.

igorzvagelsk

New member
תמונות סטוק

אני מאד אוהב את האתר Fotolia בנוסף, אפשר להוריד תמונות שבעליהן מאפשר זאת במסגרת ה CC מ- Flicker (כמובן שיש לתת קרדיט או לבקש רשות בהתאם לדרישות ).

Itzik RDVC

New member
מסכים בגדול עם אביטל

אם כי גם פה ושם אפשר לעשות שימוש בתמונות חינמיות וגם אני עשיתי כך בעבר תוך כיבוד התנאים של בעלי התמונות, במקרים בהם זקוקים לתמונה איכותית עדיף לרכוש. אני יכול לתת כדוגמה את החבורת PDF שפרסמתנו כאן לפני יומיים, התמונה בכריכה בנויה על תמונה שנרכשה בכמה דולרים בודדים, סכום זניח בהוצאות של עסק בכל גודל.

NEO82

New member
מסכים איתך....

ולכן ציינתי זאת בפוסט כחלופה. אבל כן רציתי ליידע שאם כבר אנשים משתמשים בתמונות מ"דגימה" מקרית על גבי הרשת, לפחות שיעשו זאת בצורה נאותה.

למעלה