הסוס השחור נדרס והובהל לבית חולים
לא בדיוק בית חולים,נניח מיון. גם לא בדיוק נדרס,רק אוטו דרך לו קצת על התחת וגם לא סוס אמיתי,רק אופני הסנטה קרוז החדשים של ויקטור. קוראים להם סינדי. סוסה שחורה בשם סינדי. ויק הוא הבעלים,שחר שטייף - הסנדק. למה סנדק? שחר גם העניק לה את השם סינדי. סינדי ובטסי. הגאווה החדשה של ויק,דהרה בראש מורם בסינגלים בצניפות קלות כיאה לסוסה אצילה תוך נענוע של רעמתה השחורה... ויק (ויקטור) הבריש את עורה עם מברשת משיער חזיר משובח ונתן לה מראה מבריק תוך כדי לטוף ראשה העיניים שלה הבריקו רגליה רקעו בציפיה לעוד ועוד ועוד סינגלים. כל העדר רכב בשמחה רק סינדי מרוב התלהבות השאירה אחריה ערימות של חרא כל 50 מטרים בערך.. ככה זה. סוסה חדשה בודקת את המערכות שלה. כולל מערכת הפליטה...
בקיצור הסוסה חירבנה בלי סוף עד שנגמרו לה הכוחות. ויק (קיצור של ויקטור) השכיב אותה למנוחה בחנייה בסוף הטיול ואז פתאום וואהההההה .... ואאהההההה !!! ויק צועק..הייי הייי אבל הוא בתוך המזגן,מוסיקה רמבטיקו יוונית התנענעה בחלל האוטו התחיל לנסוע ברוורס. הסוסה השחורה שכבה באפיסת כוחות. העיניים שלה היו כבויות מרוב אבדן מלחים ותאית וככה היא שכבה עד שההוא עם רמבטיקו זז אחורה ומחץ למוות את הסוסה השחורה. דרך עליה מעך לה את הבטן ישר לה את הקרניים,הרס לה את הצורה. מה זה הרס?, זיין לה את הצורה !!!!!!!!!
ויק עיניו ופיו נפתחו לרווחה הסוסה השחורה,סינדי שוכבת ועוד רגע היא ...היא לא תהיה יותר סינדי.. בשבוע שעבר קברנו את אסתי,עכשיו צריך להתכונן ללוויה של סינדי..ויק (זה קיצור של ויקטור) חשכו עיניו ובעיני רוחו ראה את הסוסה האצילה מתה כמו כלבה.
אבל הסוף למעשה היה אחר, ויק צעק : "הייייי היייייי היייי ההוא עם היוונית שמשתוללת באוטו שמע משהו עמום,חשב שיש קילקול עם הקסטה של תחנה מרכזית הישנה בתל אביב. ס'אמקקקק הקסטה הזו,סינן ועצר את האוטו.. הקדושה של המנזר,המים הטהורים הם שהיו לצידה של סינדי. אחחחחחח... סינדי שכבה מתחת לצמיגים,קצת מדממת,קצת מבוהלת. ויק רץ אחוז אימה ומשך אותה מתחת לאוטו,חיבק אותה נישק אותה וממש הרגיע אותה,תוך שהוא שוטף לה את הפצעים ושם לה פלסתרים.
ההוא עם הרמבטיקו,תיקן את הקסטה והמשיך לנסוע לאחור... סוף טוב הכל די טוב סינדי תבקר אצל הוטרינר שלה. ויקטור יעלה לתורה לומר "הגומל" במקומה. והשבת סינדי תנוח. פתאום שמתי לב, לעקיבא יש שוגר,לגודי יש רוקהופר ואני,? אני.. יש לי סקוט אף איקס אחד, שם כמו משתנה גלובאלי גם אני רוצה..שם לבהמה שלי. יש למישהו רעיונות? מצד שני מנסיון של מאה אחוז,הבהמות האלה יש להם נטיה מוזרה למות... יורם