תמונות חלקיות מטיול EZriders השבת

akivab

New member
תמונות חלקיות מטיול EZriders השבת

התמונות נמצאות באתר הרים http://www.harim.co.il/pics.asp

תוך חמש דקות צללנו לתוך סינגל מדהים

מ-ד-ה-י-ם... העיניים שנתלשו מחלומות הליל נדרכו לפתע העירנות נכנסה לשיאה תוך שבריר שנייה והתחלנו לגלוש בשיירה ארוכה לתוך סינגל שמידי פעם עצר את הנשימה.. המערות בצידי ההר שהרוח שורקת בהם ונשמעת כצלילי חלילים הזמינו אותנו פנימה,לחלקת אלוהים הקטנה שניתנה במתנה לתושבי מבשרת והסביבה. לא עבר זמן קצר והנשימה נעתקה למראה המנזר על צלע הר,מעיין מבעבע בתוכו,מים קרירים,צלולים וטעימים להפליא שקט של קדושה במקום,הנוף מנטרל את היכולת לחשוב על ציוויליזציה.. מה הפלא שרק אלוהים יכול לבחור לעצמו את המקומות האלה.. מן פריבילגיה שכזו ....
עקיבא אומר לנו,אתם רואים את המסעדה על קצה ההר..שם ממול?.. זה היעד הבא שלנו..ברררררררררררררר איזה באסה לחשוב שמהמנזר והזולה החביבה הזו עוד מעט נדלג בחום הזה לקצה ההר שמולנו. עוד סינגל אחד לא רע בכלל מיצינו בירידה מהמנזר של יוחנן הקדוש (תמיד הם יוחנן...) וטיפסנו במעלה ההר עד שכמעט במעט יצאה נשמתינו
לפני שיצאה.. (נשמתינו) הספקנו לטבול במעיין במינוס חמש מעלות בערך לפני הטיפוס האחרון. עמדנו על המרפסת במסעדה והמנזר נשקף ממהר שממול...
טיול קצר 25 ק"מ של הנאה צרופה. אחלה של מסלול,מומלץ בחום. גם המסעדה הלבנונית אחרי..מומלצת בחום...
יורם

kaitz

New member
פרטים על הטיול

שלום נשמע שהיה לכם טיול מדליק ביותר אשמח לקבל קצת פרטים-התחלה טיפים לדרך ואם אפשר מפה או נ.צ. שאפשר להכניס לGPS תודה שלמה אורבך

akivab

New member
מפת הטיול

הטיול שונה וקוצץ ממה שתוכנן עקב עומס החום הצפוי מ 35ק"מ ל25ק"מ ולכן במפה תיראה סימנים לבנים שזה למעשה המחיקות אולם, לדעתי הטיול כמו שבוצע לאחר הקיצוץ די מספק ואין צורך להוסיף את החלק שלא בוצע. הטיול מורכב מ2 סינגלים , סינגל ראשון תחילת הטיול בנחל חלילים כולל ביקור במערות וסינגל שני , הירידה ממנזר "יוחנן במדבר" לנחל שורק.

ותודה גדולה לעקיבא ודני !!!!!!!

על ההכנה של המסלול ביום חמישי בבוקר,
על קריעת התחת באיתור השבילים העדיפים
על הקוצים שקרעו להם א הרגליים במקומות שחסכו אותם מאיתנו
על סחיבת האופניים על הגב במסלול לא מתאים על מה עוד? על החברות ועל האיכפתיות כל הכ-ב-ו-ד- לכם !!!!!!!!!
אני גאה להיות יחד איתכם ועם כולם בקבוצה ממש לתפארת !! יורם

steiff

New member
והנה הדבר הכי קרוב לאופניים שראיתי

חברים וחברות יקרים ויקרות. בזמן שאתם נהניתם מכל אגל של זיעה בפרוזדור ירושלים אני הקפאתי את האברים במימיו הצוננים של נחל דן וחשבתי עליכם. כן, תאמינו או לא. כשהייתי צריך להסביר ללוטשי העיניים את הפורמט המעניין של השיזוף עלה עיניין האופניים לכותרות. והנה הדבר הכי קרוב לאופניים שראיתי השבת: מתקן לפינוי אשפה שמורכב מעגלת קניות שהותקנו עליה שני מזלגות אופניים. לא יכולתי להתאפק ושלפתי את המצלמה. להתראות בשבוע הבא (נחל כזיב?) ולוויקטור - תתחדש!

לנחל כזיב ולטיולים צפוניים... הממממ

אנחנו מתכוונים/חושבים לשכור אוטובוס.. אולי בסוף נקנה אוטובוס ..תלוי בחבר'ה
ואם אתה חושב לרגע ששכחנו אותך..יש לך טעות. ולמה? כי רכבה איתנו אפרת. ואפרת היא בעלים גאים של.... רוקי מאונטיין...
כל היום בדקה את השילדה..
האמת,התרגלנו והיית חסר. כמו גם: יהודית שמטיילת עם קבוצה בסקנדינביה איתן ורחל שהיו השבת הורים למופת והפסידו אחלה סינגלים משה שהיה בעניינים משפחתיים מנטה שהחמיצה מסלול מדהים דורון שעכשיו נמצא במילאנו עם אופני הכביש שלו איתמר שנרשם לו מינוס בועז וייס שהלכו לו הברקסים בפוג'י החדשים חיים וייס שסובל במרמריס.. והרשימה עוד ארוכה ... ואף על פי כן..יצאנו 16 רוכבים. הרכב ממש מצומצם, לא? יורם

steiff

New member
חכה.. חכה... לחורף וניקח אותך דרומה

נחכה שהטמפרטורות ילכו למקום אחר ויש לי כבר כמה רעיונות לסופי שבוע רכובים בחציון הדרומי. לפני שאתה קונה אוטובוס תעלה ל"בוידעם" ותבדוק מה העש השאיר מהאוהל והשק'ש.

Mנטה

New member
עקיבא ויורם במנזר ? זה סגור ?

אז מה יהיה בשבוע הבא ?

shaul12

New member
תודה על טיול מהנה של EZ

ליורם ולכול המארגנים תודה על טיול מהנה

viczan1

New member
עד שבת, בשבת עקיבא פנוי להובלה ...

ויורם פנוי למאסף, ביום ראשון נחזיר אותם למנזר, סגור!!

shl17

New member
לא אמורים לרכב

את הסינגלים??? מה הטעם אם הולכים אותו ברגל?? נחל חלילים רכיב כולו!!!!

הסוס השחור נדרס והובהל לבית חולים

לא בדיוק בית חולים,נניח מיון. גם לא בדיוק נדרס,רק אוטו דרך לו קצת על התחת וגם לא סוס אמיתי,רק אופני הסנטה קרוז החדשים של ויקטור. קוראים להם סינדי. סוסה שחורה בשם סינדי. ויק הוא הבעלים,שחר שטייף - הסנדק. למה סנדק? שחר גם העניק לה את השם סינדי. סינדי ובטסי. הגאווה החדשה של ויק,דהרה בראש מורם בסינגלים בצניפות קלות כיאה לסוסה אצילה תוך נענוע של רעמתה השחורה... ויק (ויקטור) הבריש את עורה עם מברשת משיער חזיר משובח ונתן לה מראה מבריק תוך כדי לטוף ראשה העיניים שלה הבריקו רגליה רקעו בציפיה לעוד ועוד ועוד סינגלים. כל העדר רכב בשמחה רק סינדי מרוב התלהבות השאירה אחריה ערימות של חרא כל 50 מטרים בערך.. ככה זה. סוסה חדשה בודקת את המערכות שלה. כולל מערכת הפליטה...
בקיצור הסוסה חירבנה בלי סוף עד שנגמרו לה הכוחות. ויק (קיצור של ויקטור) השכיב אותה למנוחה בחנייה בסוף הטיול ואז פתאום וואהההההה .... ואאהההההה !!! ויק צועק..הייי הייי אבל הוא בתוך המזגן,מוסיקה רמבטיקו יוונית התנענעה בחלל האוטו התחיל לנסוע ברוורס. הסוסה השחורה שכבה באפיסת כוחות. העיניים שלה היו כבויות מרוב אבדן מלחים ותאית וככה היא שכבה עד שההוא עם רמבטיקו זז אחורה ומחץ למוות את הסוסה השחורה. דרך עליה מעך לה את הבטן ישר לה את הקרניים,הרס לה את הצורה. מה זה הרס?, זיין לה את הצורה !!!!!!!!!
ויק עיניו ופיו נפתחו לרווחה הסוסה השחורה,סינדי שוכבת ועוד רגע היא ...היא לא תהיה יותר סינדי.. בשבוע שעבר קברנו את אסתי,עכשיו צריך להתכונן ללוויה של סינדי..ויק (זה קיצור של ויקטור) חשכו עיניו ובעיני רוחו ראה את הסוסה האצילה מתה כמו כלבה.
אבל הסוף למעשה היה אחר, ויק צעק : "הייייי היייייי היייי ההוא עם היוונית שמשתוללת באוטו שמע משהו עמום,חשב שיש קילקול עם הקסטה של תחנה מרכזית הישנה בתל אביב. ס'אמקקקק הקסטה הזו,סינן ועצר את האוטו.. הקדושה של המנזר,המים הטהורים הם שהיו לצידה של סינדי. אחחחחחח... סינדי שכבה מתחת לצמיגים,קצת מדממת,קצת מבוהלת. ויק רץ אחוז אימה ומשך אותה מתחת לאוטו,חיבק אותה נישק אותה וממש הרגיע אותה,תוך שהוא שוטף לה את הפצעים ושם לה פלסתרים.
ההוא עם הרמבטיקו,תיקן את הקסטה והמשיך לנסוע לאחור... סוף טוב הכל די טוב סינדי תבקר אצל הוטרינר שלה. ויקטור יעלה לתורה לומר "הגומל" במקומה. והשבת סינדי תנוח. פתאום שמתי לב, לעקיבא יש שוגר,לגודי יש רוקהופר ואני,? אני.. יש לי סקוט אף איקס אחד, שם כמו משתנה גלובאלי גם אני רוצה..שם לבהמה שלי. יש למישהו רעיונות? מצד שני מנסיון של מאה אחוז,הבהמות האלה יש להם נטיה מוזרה למות... יורם

viczan1

New member
the black horse SINDY is OK

מזל ששמתי לו מלח ושום בפרסה ,אם לא, מי יודע מה היה קורה. אבל הסוף טוב הכל טוב, וכמו שכתבתי ,הסוס השחור חזר לדהור, ובעזרת השם בשבוע הבא ,ידהר במרחבים הפתוחים יחד עם בטסי ושוגר וסקוטי.

למעלה