תמונות חמות ששמרתי זה אתה
ל לאה 13 New member 12/1/03 #8 זהו עד עכשיו אולי עוד כמה זמן אני א מצא תמונות יותר פצצות ונביא לפורום
ל לאה 13 New member 12/1/03 #11 תמונה ששמרתי כרגע תמונה מאה אחוז ישנה כי יש לה שיער שחור אבל עדיין תמונה יפה
P perrinat New member 12/1/03 #13 כנראה התמונה../images/Emo103.gif שאת מנסה לשים היא גדולה ושוקלת יותר מ-250K תנסי להקטין אותה..... תראו איזו חמודהההההההה
כנראה התמונה../images/Emo103.gif שאת מנסה לשים היא גדולה ושוקלת יותר מ-250K תנסי להקטין אותה..... תראו איזו חמודהההההההה
P perrinat New member 12/1/03 #16 בתוכנה לעריכת תמונות../images/Emo103.gif כמו פוטושופ וכדומה..... ואפשר אפילו בצייר של Windows ואם יש לך תמונה ששמורה בפורמט -BMP אז את יכולה לשמור אותה בפורמט -JPG או GIF ואז התמונה תהיה פחות כבדה. מקווה שהבנת........
בתוכנה לעריכת תמונות../images/Emo103.gif כמו פוטושופ וכדומה..... ואפשר אפילו בצייר של Windows ואם יש לך תמונה ששמורה בפורמט -BMP אז את יכולה לשמור אותה בפורמט -JPG או GIF ואז התמונה תהיה פחות כבדה. מקווה שהבנת........
ל לאה 13 New member 12/1/03 #17 בערך אבל תודה בכל מקרה רינת יש לך איי סי קיו אם כן מהו ואם לא בא לפרסם רשמי לי הודעה פרטית למסר
ל ליטלוש12 New member 13/1/03 #20 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif-הודעה- סליחה אבל הפורום לא משהו... אני ממש שונאת את שאקירה א אני מחליטה לעוב ביי
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif-הודעה- סליחה אבל הפורום לא משהו... אני ממש שונאת את שאקירה א אני מחליטה לעוב ביי