תמונות ידים..

אושי 6

New member
התמונות שלך מ ד ה י מ ו ת!!!!!!

הסתכלתי בכולן והיה לי קשה אפילו לבחור את האחת שהכי מצאה חן בעיניי כי כולן יוצאות מהכלל ובכל זאת אהבתי במיוחד את הזוג זקנים שהיא תופסת לו את היד כאילו הם ממהרים לאנשהו ...בקיצור מעורר הערצה....

סלסרו

New member
סתכלי מה הגאונים בפורום 215 עשו לי

שירשרו את ההודעה שלי בין כל מיני הודעות עוף טופיק. טיפשונים כאלה.

אושי 6

New member
כן ראיתי אבל...

יש להם תקנון שאתה אמור להעלות 3 תמונות בודדות כל פעם ואז....הם יואילו בטובם להגיב ואם אתה רוצה אתה יכול להוסיף קישור לגלריה עצמה. אני יודעת שכל המצגת אמורה להיות בשלמותה אבל אילו החוקים ובכלל...חשבתי שאתה לא ממש מחבב את 215 ??

סלסרו

New member
לא שאני לא מחבב..

הם פשוט יותר מדי חובבנים.. לא העלתי יותר משלוש תמונות. העלתי מצגת, ונראה לי שזה לא בדיוק עוף טופיק. אבל, נו |מושך כתפיים| לא רוצים, לא צריך..

אושי 6

New member
ההפסד כולו שלהם...

כי התמונות מדהימות ודרך אגב... אתה עוסק בזה באופן מקצועי? או סתם תחביב ...

סלסרו

New member
לא משלמים לי על זה..

לא אוהב את המילה "תחביב". בעיניי זו מילה קלילה מדי.. הקנוטציה היא שהפעילות היא תעסוקה להעביר את שעות הפנאי. "רק תחביב" או "סתם תחביב", כאילו שאם לא מקבלים על זה כסף, זה איכשהו פחות רציני או פחות שווה או משהו.. מענין שלא שואלים מוסיקאים האם הם מנגנים כ"תחביב". משום מה מבינים שאם הבנאדם מוסיקאי, לא קוראים למה שהוא עושה "תחביב" כי זה הpassion שלו, הוא מקדיש לזה שעות רבות בכל יום, לא משהו שנעשה להעביר את הזמן..

Mירב

New member
אני לא מסכימה עם מה שאתה אומר..

אם מישהו היה למשל מספר לנו שהוא מנגן באיזשהו מקום באופן קבוע בכל ערב, ושם לנו פה קטע מוקלט של הנגינה שלו, גם היינו שואלים אותו האם זה מקצוע או תחביב... כמו כן: "תחביב" אינה בהכרח מילה "קלילה" מדי - יש חובבנים רבים שהם בהחלט ברמה מקצועית גבוהה מאוד.... בכל מיני תחומים. לדעתי השאלה היא בהחלט מתבקשת. אתה צלם חובב ברמה מקצועית!

אושי 6

New member
OK......

טוב .... אני מבינה שלקבל מחמאות זה לא הצד החזק שלך. ובכל זאת קבל מחמאה, חובבן אתה לא!

סלסרו

New member
דפקא כן... ../images/Emo13.gif

כן חובבן.. את צריכה לראות מה זה מקצוען!..

אושי 6

New member
מכירה כמה

ואפילו במשפחה הקרובה שלי יש צלמת מאוד מוערכתשעובדת עם עיתון הארץ ואני חושבת שאתה ברמה וגם היא הייתה חושבת אם היא הייתה רואה את הצילומים שלך.אז כמו שמירב ציינה אתה חובבן ברמה מאוד מקצועית ...(?)

אושי 6

New member
כן...

קוראים לה לימור אדרי חלק מהתמונות שלה אפשר לראות באתר של הארץ ויש לה אתר רק שאני ממש שכחתי את הכתובת כשיצא לי לשאול אותה אני אתן לך את הכתובת.

Vdrums

New member
זה רק מראה כמה הם פלצנים

יופי של מצגת!!! נהניתי להסתכל על כל תמונה ותמונה.

Mירב

New member
סתם, סתםםםםםםםם, נו...

אתה ממש ממש ממש ממששששש מוכשר!!!
אהבתי. אפשר להסתכל על התמונות האלה פעם אחר פעם ולא להשתעמם.

למעלה