תמונות יפייפיות חבל על הזמן!!!!

תמונות יפייפיות חבל על הזמן!!!!

שלום לכולם !!! חבר'ה יש לי שאלה עליכם מישהו מכיר את השיר "סוכריה על מקל" של דנה אינטרנשיונל אם כן אנא רשמו לי את המילים של השיר הזה ובלי צנזורה !! זה חשוב לי לדעת את המילים !!!!! ממני, דני אינטרנשיונל דנה המלכה
!!!! מלכה
!!!!! דנה אינטרנשיונל

KristineW

New member
וואי, אתה לא נורמלי...

זה לא שיר של דנה בכלל, חמוד!... זה שיר שעשה בחור צעיר בשם רועי שקורא לעצמו גם ריווה. השיר הוא מעין פרודיה על חייהן של דראגיסטיות ו/או קוקסינליות..
והוא הפך ללהיט במועדוני הגייז בכל רחבי הארץ. ויש כנראה איזה "חכמולוג" שהכניס את השיר הזה לקאזה תחת האמן דנה אינטרנשיונל...
אבל כמובן שזה לא שיר של דנה, לדנה אין כל קשר לשיר הזה! וחוץ מזה: אל תאמינו לכל השטויות שכותבים בקאזה!!!...

דנהה1

New member
אני כל פעם משתגעת מחדש!

נו באמת, בתור מעריץ של דנהאתה צריך לזהות את הקול שלה ותסלח לי - סוכריה על מקל??? גודדדדדד זה אפילו לא מתקרב לקול של דנה! ו..זהו! ומתה על רועי, בן אדם מקסים!

../images/Emo10.gifטוב הבנתי....../images/Emo4.gif

שלום חב'ה ..
אז כך.. אני לא יודע של מי השיר הזה אני לא שמעתי מעולם מזמר/ת את השיר פשוט שרו לי את השיר ואמרו לי שזה של דנה .. לי זה היה מאוד מאוד מוזר כי יש לי את כל ממש את כל הדיסקים שלה כולל האוסף סינגלים.. ולא שמעתי אותו מעולם אבל אני האמנתי שזה בכל זאות של דנה אינטרנשיו אם פגעתי וגרמתי פגיעה על טעותי אני באמת באמת מתנצל.. ושוב לא ידעתי הייתי בטוח שזה שיר שלא נכנס לאיזה שהוא אוסף של דנה אינטנשיונל המלכה!!!! אז לסיום ....!!!! ס-ל-י-ח-ה-!-!.
ממני, דני אינטרנשיונל........
והנה תמונה של המלכה האמיתית !!!

../images/Emo23.gifאני אוהב אותכם יותר../images/Emo25.gif !!!!

היי חבר'ה ! אני גם אוהב אותכם ובדיוד את מושיקו בלי לעליב איש !! מושיקו אתה אדם מקסים ויקר לנו לפורום אין ספק שבלי העדקונים שאתה מספק לפורום ובלי התמיכה שלך ובלי העידוד שלך ולגישוב החברה פה בפורום הפורום לא היה מכובד ומסודר כמו שהוא עכשיו מושיקו אתה אדם מקסים ויקר.. לי ואני מאמין גם לאחרים פה בפורום אז מושיקו ממני , דני אינטרנשיונל חבר פורום דנה איטנרנשיונל....

למעלה