תמונות (לא כולם) מטיול EZriders

akivab

New member
תמונות (לא כולם) מטיול EZriders

התמונות באתר הרים (מספר תמונות מצומצם ומייצג ולא כולם) , כל התמונות יופצו ע"י ויקטור

פתאום ראיתי את הקוצים מתקרבים אלי

שבריר שנייה אחרי, ראיתי כמה שהשמים כחולים ויפים..
נמרחתי על הקרקע בהילוך איטי. דני,כוח החילוץ הירושלמי שזה עתה סיים לחלץ את אשתו מסדרת פנצ'רים דמיונית שלף אותי מתחת לאופניים שרכבו עלי. ככה זה בדמוקרטיה,פעם אני רוכב עליהם פעם הם עלי. <אבל בלילה כיסחתי אותם מכות ..> . . . ורגע לפני כניסת השנה החדשה.. שנה טובה לכל הרוכבות והרוכבים בפורום ובמידה לא קטנה של הכרת תודה לפורום הנפלא הזה שבזכותכם קמה הקבוצה הנפלאה - EZ riders. ובתקווה שבשנה החדשה יקומו קבוצות נוספות שיתנו מענה לכל קשת הרוכבים, אני מאחל לכולנו שנת טיולים מהנה. שנה טובה כמובן לכל קבוצת EZ riders עשיתם לי את השנה,החיים קיבלו את הצבע הנכון - בזכותכם. יורם

Nadav Fix

New member
שנה טובה גם מהצפון ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

כחלק קטן מקבוצה "ע נ ק י ת " EZ riders אני מצטרף לברכתו של יורם , ומוסיף שתהיה שנת הגשמת חלומות, שנת שלום, והצלחה... ולקהילת הרוכבים- שנת רכיבה בטוחה, שנת טיולים ושידרוגים מוצלחת, נדב כהן חיפה

viczan1

New member
יש ../images/Emo70.gifקישור לתמונות של EZRIDERS

רוכב חדש נוסף השבוע ל EZRIDERS LINK לתמונות הטיול - נחל חלילים - סטף ,שבת 20/9/03

Sigal Yaron

New member
רואים שמדובר כאן ברוכב עם עתיד גדול

איך הוא תופס בדיוק במקום הנכון ובאחיזה נחושה...זה רוכב!! מתוק אמיתי, יהודית!!

RockhopperJudy

New member
זה בא לו טבעי!

זה בגנים!!! האמת? זה היה נורא מצחיק כי הוא תפס ככה בטבעיות ספונטאנית... ותודה לויקטור ששלף מצלמה בשניה הנכונה! שנה טובה!

למעלה