תמונות לא קשורות באתר הישראלי לחקר

falson

New member
תמונות לא קשורות באתר הישראלי לחקר

עבמים. למה מפרסמים שם תמונות ממש לא קשורות?כשברור שבתמונה רואים סתם החזרים של אור או כתמים וכו(כדוגמת התמונה של החיילים שטושטשו,התמונה שצולמה בערבה באפריל) שלא תבינו לא נכון אני כבר שנים קורא ספרים רואה סרטים ולמרות שאין לי ספק בדבר קיום חוצנים אני עדיין צמא למידע,וכל תמונה או ידיעה שמפרסמים אני מייד מתעניין לראות ולקרוא אבל כשמפרסמים תמונות כאלה0לדעתי לא אמינות) חוץ מזה שזה חורה לי גם לאנשים שאין להם מספיק ידע בנושא ורואים תמונות כאלה זה רק גורם להם להיתרחק מהנושא.ואתר באמת גדול שעושה עבודת קודש במציאת חומר מן הראוי שיפרסם דברים אמינים יותר ושוב לטוב כאלה שלא ממש בקיעים בנושא ולא ראו מספיק וזאת כדי להציג להם באמת תמונות אמינות. לפני שנים ממש בתחילת הקמת האמותה לחקר עבמים נירשמתי לאגודה והייתי מנוי מס חודשים ושי לי עלונים מאותה התקופה וגם ספרים של אבי גרייף. באותה תקופה מעל הר תבור ניראו אורות בשמיים(זה היה בשנת 97 אני חושב,אני מתגורר בנצרת עלית)כמובן שחשבנו שזה עבם ולאחר מכן היתברר שאלה היו אורות מאתר בניה שהיה במקום,בעלון העמותה פורסמה הידיעה על האורות שניראו,כמובן שהידיעה היתה מוטעת,לכו מן הראוי היה צריך לבדוק את הנושא לפני הפרסום וזה נכון גם להיום לגבי פרסום של צילומים. שתבינו נכון אני לא בא להטיל ספק בעמותה לחקר העבמים,אני מאוד מעריך את עבודתם ובזכותם גם אני ניחספתי לחומר רב אבל שוב לא בשבילי ובשביל אנשים שמכירים את הנושא טוב אלה בשביל חברה שלא מכירים מספיק מכיוון שצילומים כאלה רק מגבירים בהם את הגיחוך והלא רצינות לנושא. יום טוב ונפלא

Majestic12

New member
התמונות והצילומים המדוברים

התמונות עליהם אתה מדבר, פורסמו בבקשה אישית של אחת מחברות המרכז. אם שמת לב, המילה עבמי"ם לא הוזכרה אף פעם בתמונות אלו ואין הם דנים בעבמי"ם (אלא ב"ספירות של אור" - למי שמאמין בזה). התמונות פורסמו, מפני שישנם אנשים המאמינים ב"ספירות" של אור, וזכותם לצפות בתמונות אלו. אני אישית איני מאמין בכך, ולכן גם לא הוספתי כיתוב מיוחד לתמונות - כלומר, מי שמאמין שיאמין, ומי שלא - אז לא.

למעלה