תמונות לויזה

רגיעון1

New member
תמונות לויזה

אני הולך להגיש שבוע הבא את המסמכים לויזת עבודה (מעסיק קנדי). האם צריך תמונות פספורט כמו שהקנדים "אוהבים" בשגרירות? רקע לבן וכו'.. אם כן, מישהו יודע היכן ניתן למצוא חנות צילום שמכירה את השטיקים האלו. האם מישהו מכיר בבאר שבע מקום שניתן להצטלם בו? האם שווה כבר להגיש תיק הגירה? בתודה מראש..

כן, צריך תמונות פספורט לפי הנחיות השגרירות

ההנחיות בקישורים. לגבי תיק ההגירה: התור נמשך כרגע למעלה משנתיים, מי שכבר עובד בקנדה ומעסיקו נותן לו מכתב שהוא מעוניין להעסיקו במשרה מלאה לא עונתית על בסיס קבוע (בסיס קבוע אינו קביעות, אפשר לפטר, אבל יש כוונה לתעסוקה ארוכת טווח שאינה מוגבלת לסיום פרוייקט או משהוא דומה) יכול לבצע את התהליך ב 3 עד 6 חודשים תוך כדי שהוא כבר בקנדה ועובד. לכן אני חושב שכדאי לחכות עם פתיחת התיק עד שכבר תהייה כאן, ותקבל מהמעסיק מכתב כזה חודש או חודשיים אחרי שתתחיל לעבוד. לדעתי כדאי לקרוא היטב את ההנחיות להגירה (ראה קישורים במאמר הראשי בנושא הגירה למעלה לגבי skilled worker), ולהצטייד מראש במכתבי מעסיקים מתאימים באנגלית לגבי (רצוי) 4 שנות עבודה ב 10 השנים האחרונות. לפעמים יותר מסובך לבקש מהמעסיק לשעבר מכתב כזה כשאתה לא בישראל. אולי כדאי גם להוציא לפני שאתה עוזב את אישורי ההשכלה באנגלית מהאוניברסיטה, ומסמך הביטוח הלאומי, ותעודות הלידה והנישואין ולהביא את זה אתך לכאן כך תהיה יותר בשליטה. אני הייתי מנצל את היום שבו אתה נוסע לשגרירות להגיש את הבקשה (אם זה מה שאתה עושה) ולהצטלם אצל צלם ממולץ בתל אביב אני לא מכיר המלצה על באר שבע.

למעלה