תמונות למסנג'ר....

didi14

New member
תמונות למסנג'ר....

מי שלא יודע איפה לשים אותם, אז איפה שיש את התמונות של הסוסים וכל השטויות שם.

didi14

New member
אחרון...

עכשיו, עשיתי לעצמי מסנג'ר אז מי שרוצה [email protected] למרות שאני כמעט ולא מתחבר. ועכשיו אני מחכה לתגובות...

BravE NeW BoY

New member
הראשונה מדהימה ../images/Emo99.gif

וגם האחרים יפים תודה

hero D

New member
kabook....

חחח החתימה שלך מזכירה לה משהו מצחיק בקשר לשירי מיימון. חברה שלי חולה עליה מאז התחרות. יום אחד היינו בקפה הבימה ושירי מיימון נכנסה לשם. כולי כותבת לחברה שלי בהודעות שהדיווה שלה פה..חחח וחברה שלי כולה בהתרגשות... הקיצר הלכתי לשירותים להתקשר לחברה שלי שאני הולכת ושתבוא להגיד לי שלום ומי היתה שם בתור? שירי מיימון. ישר התקשרתי לחברה שלי ונתתי לה את שירי, אמרתי לשירי:"תקשיבי, את חייבת לדבר איתה כמה מילים, היא מתה עליך" חברה שלי לא רצתה לעזוב אותה וכבר הגיע תורה להכנס לשירותים אז היא נכנסה עם הפלאפון...חחחחח ואז אמרתי לחברה שלי:"לפחות את יכולה להגיד ששמעת את שירי מיימון משתינה"....חחחחחחחחחחחח

hero D

New member
לגבי שיחת הטלפון?

לא יודעת אם באמת היא דיברה איתך אבל זה מזכיר לי שדנה אינטרנשיונל התקשרה ביומולדת שלי להגיד לי מזל טוב וכולי הייתי בהתקף, לא יכולתי לדבר מרוב התרגשות, כל מה שיצא לי מהפה זה:"דנה, אני פשוט אוהבת אותך"....חחחחחח (היתה לי חברה שהיא חברה טובה של דנה אז היא סידרה לי לדבר איתה)

k a b o o k

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי לגבי הקטע של חברה שלך
אתמול היה לי היום הכי מדהים בחיים שלי, כי דיברתי עם החיים שלי
היא כל כך מושלמת, היא שיא השלמות, יותר ממושלמת
וזו אכן היא הייתה, וזה אני אומר ב-101%, גם לי זה קרה, אחרי שתיכננתי שאני אגיד לה כל כך הרבה, אופס
, לא יצא לי מילה מהפה, כל כך התרגשתי, והייתי בשוק, שבאותם רגעים, בעצם המשאלה הגדולה שלי מתגשמת
עכשיו אני מחכה לפגישה איתה בקוצר-רוח
ומקווה ששנה הבאה, או כבר השנה, ביום ראשון הזה מאיה תתקשר אליי..

למעלה