תמונות לפני ואחרי

רונית-1

New member
תמונות לפני ואחרי

לכבוד המפגש ביום חמישי, ולכבוד חגיגות שנה לניתוח שלי, אני מצרפת תמונות שלי לפני ואחרי. להזכירכם שקלתי 150 ק"ג. עכשיו במזל טוב אני שוקלת 60 ק"ג, כן הורדתי עוד 2 ק"ג, קטן עלי
התמונה צולמה ע"י רוייקו חודש לפני הניתוח. רונית

רונית-1

New member
וזאת אני אחרי

התמונה צולמה באירוע משפחתי, לפני חודש. מחכה לתגובתכם. רונית

קרן_ס

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

כל הכבוד
...אני ממש המומה...המילים בורחות לי מהפה מרוב תדהמה...אני מעריצה את הכוח רצון, הסיבולת ואת כל כולך
הלוואי על כולנו. כשראיתי אותך בפגישה של פורום אי-או-אל ז"ל ידעתי שהיית ענקית...אבל לא יכולתי לדמיין את ההבדלים
עלי והצליחי
אני עדיין לא נרגעתי מהתדהמה

הדרומי*

New member
../images/Emo3.gif ואוו ../images/Emo57.gif ללא מילים שיו ||

תגידי זו את ? שיוווו יואלדי אך הלוואי אני ככככווווווווווולללללללללללל הכבוד בבבבאמממתתתתת יש במה לקנאות מותר לי? בהצלחה שלא תגמר לך לעולם.

הדרומי*

New member
היה ? אהה לא משהו שעמום אחד גדול

לא נהנתי הפעם שם. רק ההנה שלי היתה מאין מפגשון בקפולסקי "אילת" עים רומי שזה מה שהציל לי את זה שכמעט ברחת מהעיר כי אילולה המיפגש עים רומי שהיה מה זה נחמדה רומי שומעת היה מה זה מפגשון דרומי נחמד . טוב עכשיו היא יודעת את זה כבר? ומזל שהיתי עם ג´יפ כי לפחות טילתי בהרי אדום ומול הרי מואב כי בעיר עצמה לא היה משהו שיכול לרגש אותי במיוחד המלצות על מקום מסוים יש לי דבקא אבל רק המלצה בלבד יש מקום שקוראים לו כרכרות שלומה מקום מחוץ לעיר מקום נחמדשם המקום הוא יותר נכון מרכבות שלומה בחוות הגמלים {נחל שלמה} וחוף וילי´ז בסדר כזה . זהו זה מה שנקרא להעביר עוד סופ"עש כזה .

lir42

New member
רוניתוש ../images/Emo12.gif

אני המומה אין לי מה לומר!!!! שלך לירי דרך אגב מתי הניתוח??? ואני שולחת לך איימל

lir42

New member
משפחתי ראתה את תמונתך

והם מורידים בפניך את הכובע שלך לירי

מירי,

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

יווווווווו את בטוחה שזו את? את מה זה יפה!!!!!!!1

נושנושי

New member
כול הכבוד מכול ה- ../images/Emo23.gif

וואי איזה יופי נהיית בן אדם אחר אני רק חודש אחרי הניתוח וירדתי 12 קילו איך שאני מחכה כבר שתעבור שנה ואני יראה כמוך תמשיכי ככה כול הכבוד לך מגיע לך

ronnymp

New member
ואאווווווווווו - ../images/Emo2.gif

נכון שבין חברים מותר להיות כנים ? ונכון שאת חסינה בפני ביקורות ? ונכון חבר טוב - הוא זה שאומר את מה שבליבו ? ונכון שהחברות שבינינו היא עמוקה ומאפשרת ביקורת - שתתקבל בהבנה , בהאבה ובחיוך ? אז תסלחי לי אם אחלוק קצת על דעתך .... -
הגזמת ...... -
את מתחילה להיראות אנורקטית -
רזה מידי לדעתי רזה מידי - לטעמו של מי שאוהב מלאות - ואת זה קחי כדעתו של גבר אני מקווה שתקחי את דעתי הכנה עם קוטוב של חיוך וחיבה נכון שהחלום הרטוב של כולנו זה להגיע לשם (גם לשם .....
) אבל לפי דעתי - לא עד לשם ..... את מוכנה בבקשה לספר לנו מה את אוכלת ? מהי הכלכלה היומית שלך ? באיזה מאכלים את מוגבלת (אם יש כאלה ?) ? כמה קלוריות ביום ?האם את עוסקת בספורט ? ובכלל ..... - האם את מוכנה לפרט קצת בנוסף ? ביי - רוני

!ואוווווו! כל הכבודממש מדהים!!!

לרונית!!!ירדת במשקל בצורה מדהימה איזה ניתוח עברת ? ממש מעריץ אותך ,את ממש חתיכה כל הכבוד ,תשמרי על ההשג הנדיר,אני בטוח שהחיים הרבה יותר טובים גם מבחינה פיסית וגם מבחינה נפשית.

שלגיה**

New member
מדהייייייייייייים !!! ../images/Emo127.gif

אי אפשר לתאר את זה בכלל !! את הורדת ממש שני בני אדם ממך ! איזו מדהימה !

gal33

New member
מזל שכבר ראיתי, אחרת הייתי מתעלפת

רוניתוש, אין מילים, אין מילים, אין מילים!!! מ ד ה י ם . כל הכבוד לך!!! ודרך אגב, סוף כל סוף, את חייבת להכין לפרופ´ חרוזי תמונה עם 2 אלו ביחד שיתלה שם ככה מול החדר של מלי. את חייבת. שמעת אותי??
גל.

רוייקו

New member
וואוו !!! זה מה שיגידו רבים בעתיד

הלא רחוק... הגיע הזמן רוניתי, להוציא לפועל את שתכנננו שנינו. כדאי להכין גם לחרוזי ולמחלקה איזה משהו ממוסגר עם שתי התמונות האלה ותודה ובלה בלה בלה ... את יודעת... נעשה את זה, אה ?

ronnymp

New member
מפיתום תמונה - ../images/Emo126.gif

הוא צריך להצמיד אותה אליו - לאן שרק יילך הדוגמנית שיושבת ליד משרדו בכניסה למרפאה בלובי של הקליניקה ולשים לה תוית מזהב על החזה - "רוצה להראות כמוני ? - תאכל מהמתכונים של אהרוני " אופס .... סליחה "רוצה להראו חמודי (כמוני) - פני לחרוזי" - לא מצליח לחרוז משהו נחמד .

למעלה