תמונות לראיון בקונסוליה????

תמונות לראיון בקונסוליה????

מי יודע ויכול לענות לי: האם התמונות שצריך להביא לראיון בקונסוליה הן בגודל רגיל או ש-5X5 זה משהו מיוחד? האם לשם קבלת ויזות לכל המשפחה אני צריכה להביא את התמונות של כולנו (כולל הילדים?) ושאלה אחרונה, כמה תמונות פספורט צריך להביא?

מטבע הדברים שאלות בנושאי תיירות

בדרך כלל לא ממש מקבלות מענה פה כי הן לא קשורות לנושא הפורום, שהוא הגירה לארה"ב. אמנם יש לאנשים פה לפעמים ידע מנסיון אישי או משמועות או כתבות אבל רובנו נמצאים כבר שנים בארה"ב ולכן לא תמיד נוכל לענות. אני מציעה לנסות בפורום טיולים וחופשות בחו"ל, הקישור אליו נמצא בראש הפורום בשורה האדומה.

זאת ממש לא שאלה של תיירת

אנחנו עומדים להצטרף אליכם (בחו"ל) בקרוב ואז גם נצטרף באופו רשמי לפורום. עד כה עזרתם לנו מאד בהרבה עצות והכוונות אז תודה לכולם ולהת' בקרוב!

סליחה, חשבתי שמדובר בויזת תייר

וההליכים שם משתנים בקצב מסחרר... בהצלחה לכם!

היי

כן גודל 5*5 בחנות הצילום יידעו על מה את מדברת, עדיף להביא להם בדיוק מה שהם רוצים כי הם מאוד מרובעים ואם לא תלכי בדרך שלהם זה עלול לעצבן אותם. לכל המשפחה את צריכה למלא עבור כולם טפסים ולהביא תמונות של כולם. בזמני אני הייתי צריכה להביא שתי תמונות אחת מצורפת לטפסים והשניה בשביל שהם יוכלו להדק לויזה במידה והם יתנו לך ויזה.

doronf65

New member
מנהל
תמונות לראיון לויזת הגירה

(ולדעתי בכל הויזות האחרות שלגביהן קיבלת כזה טופס עם הסבר של הפרופורציות וכו') צריך בדיוק לפי הדרישות שלהם. אם לא - הם שולחים אותך להצטלם שוב, כפי שעשו לי. זה לא נורא, הם נותנים לך אפשרות לחזור אחכ', אבל למה להיטרטר ולבזבז כסף? עצתי לך, אל תלכי לחנות ליד הבית ש"יודעת איך לעשות תמונה אמריקאית" אלא לכי למי שמתמחה. ככה לא תשלמי פעמיים. ליד השגרירות יש מספר חנויות כאלה, ואת יכולה גם לקבל הנחיה מהשומר בחוץ. אני הלכתי מהשגרירות לבן יהודה, ובצד השני של בן יהודה, מעט שמאלה מהצומת יש חנות צילום. בד"כ יש להן שלט עם הודעה שהם מצלמים לשגרירות. פה הצלם באמת בודק את הזוויות, מודד על המוניטור את המרחק מהמסגרת ועושה את זה נכון. דורון

doronf65

New member
מנהל
אה, ולשאלותיך האחרות

1. כן, לכל אדם. גם תינוקות, אלא אם מצויין אחרת. 2. לדעתי 2 תמונות. הצלם נותן 4. דורון

who knows1

New member
כן יש חשיבות

ליד הקונסולה בתל אביב יש חנות פוטו תבקשי ממנו תמונה לויזה התמונה צריכה להיות בגודל מסוים ויש להם הוראות מדויקות לתמונה. צריך לראות את אוזן שמאל או משהוא כזה. אנחנו הבאנו תמונה בגודל המתאים אבל לא ראו את האוזן אז הינו צריכים לחזור עם תמונה מתאימה. אני לא יודעת את הפרטים אבל בחנות הם יודעים.

למעלה