תמונות לתגובה...

halion22

New member
תמונות לתגובה...

מוצגים מיקסר, מצלמת WEBCAM וקופסאת דיסקטים 1.44 בתאורות שונות, במרנדרים שונים. המודל מורכב אך ורק מופוליגונים. נעשה ב-MAYA 6.5 אשמח לשמוע תגובות מכל סוג שהוא

יפה,

למה בחרת למדל דווקא את הדברים האלה?סתם שאלה, אני הכי אוהב למדל דמויות מצחיקות עם מעט פוליגונים. למרות שלא יצא לי הרבה זמן. שפי

halion22

New member
האמת היא שנורא רציתי למדל לפי משהו

קיים... והדברים הראשונים שראיתי היו הדברים שהיו מונחים לי על השולחן... כמו כן די הפתעתי את עצמי בכך שדי נהנתי למדל מוצרים תעשיתיים.

אני מזדהה עם זה

הקורס היחידי שממש עשיתי בתלת מימד, היה במסגרת החוג לעיצוב תעשיתי של מכללת הדסה בירושלים. זה היה קורס בRHINO שהיא תוכנה נחמדה מאוד למידול, ושאפשר גם להכין איתה דברים לתעשיה פלסטית (יש שם טיפול בזוויות חליצה למשל. אפשר להוריד גירסה חינם ב Rhino3d.com ואם יש דבר שאהבתי אצלם שהגירסה החינמית לא הגבילה אותך בכלום, מלבד מספר שמירות - 25. גם המימש לא רע בכלל ויש שם באמת כלים לא רעים לפחות לשלב המידול) בכל מקרה בקרוס הזה היינו עושים כל מיני מידולים לכיוון תעשייתי יותר, דברים יותר פשוטים, אבל עם מורכבות פנימית, של השתלבות חלקים, חלוקה לתבניות וכדומה. שפי

halion22

New member
יפה...

אז יש אנשים שעושים קורס בהדסה בירושליים ויש אנשים ששופכים 26,600 ש"ח לטובת קורס MAYA בסלע יונברסיטי, שלא נתן להם כמעת כלום... :)

רוב מה שאני לומד אני לומד לבד,

ואני בטח שיש לך - או שיהיה לך ידע הרבה יותר משיש לי :)

eldarinn

New member
השקעתי מחשבה רבה כבקשתך

והגעתי למסקנה שהמודל שלך מפורט במיקסר. מבחינת קומפוזיציה לא ממש הבנתי מה המצלמה עושה שם.

halion22

New member
האמת היא שמדלתי כל אובייקט לחוד

ורק בסוף החלטתי לשלב אותם לסצינה אחת. מכן הקומפוזיציה הלא ברורה- רציתי שכולם יופיעו אחד בסמוך לשני, על מנת שיהיה ניתן להבחין ברמת הפירוט של כל השלושה. לבסוף הבנתי שאולי ניסיתי לתפוס ציפור גדולה מדי- ונאלצתי "להטביע" את קופסאת הדסקטים במקצת.

למעלה