תמונות מאיסלנד - קיץ 2004

M o t t i

New member
תמונה יותר מדי חשוכה, אם תרצה

אוכל להבהיר לך את התמונה, פנה אלי במסרים...

M o t t i

New member
רציתי לשאול...

ספר לי איך היה הטיול באיסלנד...וכמה זמן היית שם והאם היית ממליץ לי לטייל באיסלנד?

M o t t i

New member
רציתי לשאול...

ספר לי איך היה הטיול באיסלנד...וכמה זמן היית שם והאם היית ממליץ לי לטייל באיסלנד?

eladbe1

New member
תשובות

האמת שלא הייתי שם הרבה זמן, משהו כמו 9-10 ימים, הייתי בתחילת ספטמבר, היה מזג אויר טוב יחסית, משהו בסביבות ה-10-15 מעלות, הייתי בעיקר בריקאויק, ובאקוריירי, וכמובן באיזורים מסביב. הטיול ממש מומלץ, אבל צריך להכין הרבה כסף... אני אוכל למקד את התשובה כשאני אדע איזה טיול אתה מחפש...

kiitapahaa

New member
למה רק תמונות של נופים?

אותי אישית לא מעניינים כל כך הנופים - יותר מעניינים אותי האנשים בבקשה, אני רוצה יותר את תמונות של האנשים וחיי היומיום!

../images/Emo4.gifאיזה בקשה הזויה..

אם אני אבקר באיסלךנד אני לא יצלם אנשים! פחחחחח מה רצית לראות בתמונות? אוטובוסים חולפים? ילדים הולכים לבצפר? זה משעמם.. דווקא התמונות שלו ממש הממו אותי!! שכאילו הוא ממש היה שם וצילם!

kiitapahaa

New member
זה לא הזוי

מה שהזוי בעיניי זה להתפעל מנופים במקום מהתרבות והאנשים - זה הזוי בעיני ואני לא מבין את זה. תצלמו אנשים לעזאזאל נופים לא מעניינים! נופים זה משעמם - נופים עם בני אדם בתוכם הם מעניינים.

הזוי להתפעל מנופים?../images/Emo6.gif

הנוף הוא חלק מהתרבות אני לא מתפעל מאנשים. בטח לא סתם אנשים פשוטים שחיים את החיים שלהם ובגלל שאני מארץ אחרת אני אמור להתלהב מזה או להתפעל מזה ואת זה אני בחיים לא אבין ואני חייב להגיד לך שנופים הם לא משעממים!! ניראה אם תסע פעם לסקנדינביה בשביל לשבת על ספספל לראות אנשים.זה מה שמשעמם

למעלה