תמונות מברלין

danezeq

Member
תמונות מברלין

הייתי בברלין לפני חודשיים ורציתי להראות לכם את: בית הריככסטאג ואת SONY CENTER מישהו מכיר? שאלתי אתמול אם מישהו יודע מדוע בנו כיפה מודרנית מזכוכית על בית הרייכסטאג העתיק התשובה היא: הכיפה נבנתה לא מזמן, כשהרייכסטג בברלין חזר לפעול (שברלין חזרה להיות הבירה) כדי "לסמל את שקיפות הדמוקרטיה" (אינני יודע מה זה בדיוק אומר)- זה ציטוט מספר על ברלין בקיצור ובפשטות להתגאות בדמוקרטיה... מצורף צילום, גרוע אומנם מכיוון שאחותי צילמה את זה, ולא חשבתי שאני אצטרך צילום של הכיפה, מיד אעלה עוד צילומים

danezeq

Member
3 מרכז הכיפה מצילום גבוה

פה אני חייב לספר משהו: בתמונה אולי לא רואים את זה, אבל כשנמצאים שם למעלה אפשר לראות את הרייכסטאג עצמו - את כל הממשלה ראיתי את שרדר נואם דרך הכיפה! :) כל מה שמפריד בין אנשי הממשלה הגרמנית לבין המבקרים והתיירים היא הזכוכית שבתמונה, כמובן שהזכוכית מאד עבה... :) ובכניסה לבניין עושים בדיקות בטחוניות רציניות בהחלט !

danezeq

Member
Sony Center בברלין

מקום שכולו רק בתי קולנוע מכל הסוגים (אני הייתי ב3D) ועוד כל מיני דברים שקשורים לסוני המבנה הארכיטקטורי - מדהים - מעניין מי עיצב אותו יש לו כיפה שמזכירה את הכיפה על הרייכסטאג- רק שבסוני סנטר היא עקומה - בכוונה (אני לא כ"כ אוהב את זה)

danezeq

Member
אה ועוד משהו...

זאת המיצובישי גאלנט המושלמת שצילמתי בברלין! איזה יופי! זה פיצה על כך שלא ראיתי שום גורד שחקים בברלין

iX

New member
זה באמת מדהים..ידוע לך כמה קומות

נמצאות מתחת לפני הקרקע?!

TheIllustrator

New member
ארכיטקט הסוני סנטר בברליו הוא...

לא אחר מאשר הלמוט יהאן הכביר, הנפלא, המדהים ובעל הכשרון הבלתי נדלה!!!(כבר ציינתי בעבר כי הוא נמנה כאחד הארכיטקטים החביבים עלי ביותר!)

Electrolite

New member
אבא שלי בדיוק חזר מברלין

הוא מאוד מאוד התלהב ויש לו די הרבה תמונות משם. אני מקווה שתהיה לי הזדמנות למצוא סורק ולסרוק את התמונות :)

למעלה