תמונות מגן משחקים פיצוץ מים

sharon669

New member
תמונות מגן משחקים פיצוץ מים

אם אפשר לסדר את הפיצוץ מים בתמונה התמונות צולמו בלפיד בגן משחקים מול רחוב ים המלח על השקמה ( ולא בעזה אני נשבע !!)

sharon669

New member
קרוסלה עקומה

בגלל כמויות המים הגדולות,(בגלל פיצוץ מים אחר) הקרקע נהיתה בוצית , והקרוסלה התעקמה

sharon669

New member
קרוסלה עקומה

בגלל כמויות המים הגדולות,(בגלל פיצוץ מים אחר) הקרקע נהיתה בוצית , והקרוסלה התעקמה

אין דבר יותר עקום מראיה עקומה

ואין דבר יותר ישר מדרך הישר.ואין הנחתום מעיד על קרוסלתו. ואם אין לחם...... אז צריך לנסוע לרמי לוי להביא.

baraka5

New member
לפחות תהיה הוגן ונסה לדייק בפרטים

אני מגיע עם בתי מדי פעם לגינה הזו בדיוק ( אבל לא רק ) ולמיטב ידיעתי לפני כחודש וחצי כשביקרתי שם , לא היתה השלולית הזו . בזבוז מים ונזילות \ פיצוצים בצנרת זה חמור בעיניי ואני לא מזלזל בצורך שלך לידע את הציבור , אבל הפורום הוא לא הכתובת . אפשר פשוט להתקשר למשרדי הוועד ולדווח להם - הם ישמחו לטפל בזה . שבוע טוב .

sharon669

New member
כנראה שלא הסתכלת טוב

השלולית ליד המתקן הבריכה הזו קיימת המון זמן אני מעריך שמעל חצי שנה, ואני בדרך כלל מדייק בפרטים. למה הפורום הוא לא הכתובת? הפורום כלי מצויין, גלית היתה נכנסת בקביעות ומגיבה, החדשה (מירב?) מדירה את רגליה מהפורום, אבל לא פלא עם כל המתחזים ומתסיסים... מירב אם קראת את האשכול הזה אנא ממך עדכני אותנו שהנושא בטיפול שרון

אתה בדרך כלל לא מדייק בפרטים

בעיקר שאמרת שאין כלבים משוטטים בלפיד. מה שיפה אצלך שהכל אתה יודע יותר טוב מכולם. לידיעתך טוב מתחזה יחיד ביד מ669 מתסיסים על העץ.

sharon669

New member
תוציא את האנרגיות שלך על ויכוחים עם ניר

שחרר אותי באמאאאשך

למעלה