תמונות מדברות

McFLY freak

New member
תמונות מדברות

אוקי אז אחרי הרבה זמן שלא הצלחתי להגיב פה בפורום משום מה הנני כאן... אממ אני חייבת לאחל המון מזל טוב לכל אלה שהיה להם יומולדת ( תסלחו לי שזה באיחור ^_^ ) וברוכים הבאים לכל אלה שהצטרפו והכי הכי חשוב.... happy birthday 2 Tom!!!!!!!!
טוב אתם יודעים מה עושים פה אז... have fun...

sap sapir

New member
אני מנסה חחח

הארי: אני יתפוס את העכבר הזה טום: אמאל'ה הנה הוא!! דאגי: איפה? אני לא רואה כלום דני: טום איזה שמן אתה

danirit1

New member
כן!!

שלא נשמע אותך אומרת את המילה הזאת שוב לטומי קודם כל היא כבר לא נכונה לגביו וחוץ מזה זאת היום הולדת שלו איך את לא מתביישת!!!?!? טוב אני ינצל"ש לאחל לשושי עוד פעם מזל טוב! מזל טוב טומיייייייייי חולים עליך פה!!! בוא קצת לארץ נו נשתזף ביחד באילת....אני יסדר לך מישהי נשמה אתה מסדר לי את דני, דיל?

danirit1

New member
אה והתמונות מדברות שלי

דאגי: נו שמישהו כבר יציל אותיייי הארי: דאגי אני מכסח אותך עוד מילה אחת...יא צוציק (חחח) תום: וואווווווווווווו אני נופללללללל!! דני: תום תיזהררררררר

sap sapir

New member
סתם צחקתי!

כי זה נראה כאילו דני מחזיק את טום וזה נראה כבד לו חחחח בלי להעליב אף אחד! טום בכלל לא שמן חחחח

danirit1

New member
אתן לא מבדילות..

בין מבנה רחב להשמנה...לדני יש מבנה צר והוא רזה לטום יש מבנה רחב והוא רזה מבינות? רחב טום רחב וזה לא מילה יפה לשמן כמו מלא הוא פשוט בעל מבנה רחב אבל הוא רזה!!! והלחיים שלי שמנמנות ואדמדמות..איזה מותק דובון אכפת לי כזה! חולה עליו מושלמי........

PunK RocK 1o1

New member
מה הקשר?

אף אחת לא אמרה שהוא שמן.. אמרתי שדאגי, הארי וטום קוראים לו שמן

Hip Hop star

New member
בתמונות מדברות איילין....

דני קרא לו!!!!גרעעעעעעעע.........טום היה פעם מלא,עכשיו הוא גבר גבר....ואיילין...גם את שמת לב ל-"מושלמי"?......אהמ........

Hip Hop star

New member
נכון....

אלכס שאל למה בחרו דווקא את טום להתחרות נגד פיטר... אז הארי אמר כי יש לו לב רחב... ודני אמר שהוא הכי פאטיאסט...............חחחחחחחח..........אוי אלכס ושערות את דוגלי!

loner in love

New member
אוי להרגע עם השמן

טום לא שמן הבנו!! לא קורה שאתן קוראות ככה לחברים שלכם? לאדעת אני כל הזמן קוראת לחברות שלי שמנות לא בקטע של להעליב ואני ממש לא חושבת שהן שמנות אז תרגיעו טום נראה יותר טוב מתמיד לא שהוא היה שמן אבל הוא ממש הרזה ואני גאה בו

loner in love

New member
עדין לא הבנתי מה לא בסדר

יש לי ניסיון בלקרוא לאנשים לא שמנים "שמנים"

sap sapir

New member
בנות לא הבנתן אותי בכלל!

אני לא אמרתי שטום שמן! התכוונתי לומר שלדני היה פרצוף מוזר כזה חחח וגם אם הוא היה מחזיק את דאגי למשל הייתי אומרת שכאילו דני חושב שדאגי שמן! אם לא הבנתן אז אני מתנצלת!

למעלה