אני ממש ממש ממש ממש .... מצטערת.... לא הייתי פה הרבה זמן כי לא היה לי אינטרנט...והיו לי עוד כל מיני בלאגנים ... בכל מקרה אני מבטיחה לדאוג שהפינה הזאת תהייה פעם בשבוע... דרך אגב נירית... תודה שהעלת את זה במקומי
אה ולמקרה שהצטרפו חדשים אז ברוכים הבאים...ואם לא.. אז תשכחו ממה שהרגע אמרתי
נזכרתי בשבת בבוקר אבל אז הלכנו וכשחזרנו כבר לא חשבתי על זה ואם לא שמתם לב לא ממש היה לי זמן להכנס בזמן האחרון... אניוואי סורי שבוע הבא שיר השבוע חוזר ובגדול!
אה אלו'ש? ובמיוחד לי...מה אני יגיד לך.. תודה רבה לך תודה מקרב לב כלום שאני עושה לא מתאים לך על כל אות שיוצאת לי מהפה יש לך 15 משפטים להגיד..אבל אני לא יריב איתך יותר תקניטי כמה שבא לך אם זה עושה לך טוב..תהני
חה חה וחלילה,להקניט אותך?לא...להקניט זה לקלל,ולא קיללתי אותך..תודה רבה. רק אמרתי לך שתהיי מודעת שהפינה הזאת שייכת למישהי,שאלת..עניתי לך... וגם אני לא רוצה לריב איתך,ולמה החלטת שמה שאת עושה מפריע לי? אל תחליטי בשבילי מה את ומה את לא...ובטח שאל תכניסי לי מילים לפה שבחיים לא אמרתי! אין לי שום דבר נגדך,ואת לא צריכה להעילב מהדברים שאני אומרת.... אם פגעתי בך או משהו..אז סליחה...
הרי יש לי הרבה מה לשים להם בפיות אז ככה: תום: "תגידי מה את מפגרת? מה את נכנסת לשטח צילומים? חכי בחוץ ותפסיקי לצרוח קרצייה...!" הארי: "אה...אני מבקש..לא לא אל תצרחי בסדר בסדר אחר כך אני יסדר לך ילד..תני להצטלם בשקט!" דני: "אה דווקא חמודה זאתי..איך קוראים לך מאמי?" חח התאים?
טום: מעניין מה יקרה אם אני אדחוף אצבע לעין... הארי: רגע מה? להצטלם!? רגעעעעעעעעע תנו לי לעשות את הפוזות שלי דני: דאגי, מה אתה חושב? כדאי גם לי לשים לק שחור? דאגי:*עדיין בחדר ההלבשה* מעניין איפה כולם... מה זה כבר נגמר!? טוב... אחכה עד שיבואו למצוא אותי.... בינתיים אסדר את השער... *מוציא מראה מהכיס*
לסינגל יצאו 3 גרסאות נכון? אחת רק של השיר ועוד שיר, ו2 אחרים עם השיר ועוד כול מיני.... עכשיו לשאלה- אני מתכוונת לקנות את הסינגל מהאיטנרנט....יש דרך לבחור בסינגל או מה?