תמונות מדרך נוף כרמל בששי האחרון רוכבי השרון - בחשיפה!!!!
A alonaski New member 3/3/03 #4 שימו לב לשתי התמונות הבאות: פה - אתם רואים שכולם צוחקים (איילה מימין, יוסי מאחור, איתן משמאל... ורק קובי - מרכין ראש...) זה בגלל... שקובי... הכריז ש"שלו" - יותר גדול מזה של ארל וויליאמס !!!.. (נא לעבור עכשיו לתמונה הבאה - למטה!...)
שימו לב לשתי התמונות הבאות: פה - אתם רואים שכולם צוחקים (איילה מימין, יוסי מאחור, איתן משמאל... ורק קובי - מרכין ראש...) זה בגלל... שקובי... הכריז ש"שלו" - יותר גדול מזה של ארל וויליאמס !!!.. (נא לעבור עכשיו לתמונה הבאה - למטה!...)
A alonaski New member 3/3/03 #5 ופה... ../images/Emo8.gif קובי בכלימה מסתיר את ה"בלוף"!! ... סתם... קובי.... אתה יודע ש"כל" הבנות בקבוצת רוכבי השרון - מתות עליך!!!!!!! הכל בצחוק!!!
ופה... ../images/Emo8.gif קובי בכלימה מסתיר את ה"בלוף"!! ... סתם... קובי.... אתה יודע ש"כל" הבנות בקבוצת רוכבי השרון - מתות עליך!!!!!!! הכל בצחוק!!!
A alonaski New member 3/3/03 #7 מלאאאאאאאאא כלניות סגולות וסגולות בהירות, ו.. לבנות (!!) - לצד ימבה כלניות אדומות!!!...
A alonaski New member 3/3/03 #9 אני... ../images/Emo98.gif ../images/Emo148.gif ../images/Emo48.gif מאחורי המצלמה! הנייד שלי לא מנותק, תלוי איזה מספר יש לך... מי אתה? ביבי?...
אני... ../images/Emo98.gif ../images/Emo148.gif ../images/Emo48.gif מאחורי המצלמה! הנייד שלי לא מנותק, תלוי איזה מספר יש לך... מי אתה? ביבי?...
M maoz277 New member 6/3/03 #11 רמז: האם מצאת את התליון שלך רכבנו יחד עם אלון בר בכרמי יוסף. האם ירד האסימון, ואם לא פרטים אצל גדעון חן.
רמז: האם מצאת את התליון שלך רכבנו יחד עם אלון בר בכרמי יוסף. האם ירד האסימון, ואם לא פרטים אצל גדעון חן.