תמונות מהאוסף

1צחי

New member
איגואנה

עם בעיית עצם מטבולית-M.B.D היא הגיעה אלי לפני כחודש ומקבלת טיפול שמשפר את מצבה.

gaichuk

New member
תמונה ישנה שסרקתי...

איגואנות כלשהן (אני לא חזק בתחום) , צולמו בגן חיות באנגליה לפני 15 שנה. מה דעתכם?

naja

New member
מזכיר קצת את הכלוב של האיגואנות ב..

...גן החיות בירושליים.

השמאלית דומה קצת לאיגואנה ירוקה

כחולה, בדרך לאיגואנות הירוקות הכחולות יש פס שחור כזה ליד העיניים.

1צחי

New member
טרריום

שבניתי בגודל 100*100*70 לדרקוני מים סינים

1צחי

New member
יונתן

מה זה איגואנה טורפת?אגב עד כמה שידוע לי אין איגואנה כחולה וירוקה אם כי יש שוני בגוונים לפימאיזור מחיה אך זהו אותו המין.

naja

New member
צחי- אפרופו לטאות.....

תציץ בלוחות, יש שם מודעה שאולי תעניין אותך.

1צחי

New member
תודה

בבית החיות הביאו את האיגואנות הנ"ל ואני הריאשון שקנה זוג(אגב המחיר זול יותר בבית החיות). מצרף תמונה

1צחי

New member
אני

לא יכול לדעת בוודאות כי הם ניקנו על ידי לפני כחודשיים ואני מתאר לעצמי שהם בני כמה חודשים. אני מצרף תמונה של זכר בוגר (מהאינטרנט)

1צחי

New member
יונתן לאיזה איגואנה אתה מתכוון?

צירפתי תמונה לתשובה לNAJA האם לזאת הכוונה?

1צחי

New member
איגואנת זנב קוצני

בתרגום חפשי. זוהי איגואנה ש95% מהדיאטה שלה מורכב מצמחים,בשבי נותנים את הסלט הרגיל של איגואנה ירוקה ותוספת חרקים שונים. האיגואנה שוכנת קרקע וענפים נמוכים. היא מגיעה לאורך של 110 ס"מ (אם אני זוכר נכון). באופי היא קצת יותר אגרסיבית מאיגונה רגילה,לא מומלץ למגדל מתחיל. לי יש את האיגואנה זמן קצר יחסית (זכר ונקבה) הן עדיין פוחדות וממעטות לאכול בנוכחותי. מצורף קישור של תוצאות חיפוש של גוגל למי שמעוניין לקרוא חומר מקיף יותר.

מה שרשמת בנוגע לתזונה נכון לאגיאונו

בוגרות ולא לצעירים לפי הדף הזה. הנה קטע ממה שרשום שם: youngsters in the wild were found to be primarily insectivorous, evolving into more herbivorous habits as adults. כדאי לך לקרוא את היתר.

1צחי

New member
נכון

אני רשמתי תקציר כללי בלבד ולכן גם צרפתי את הקישור,לכל המעוניין לגדל.

למעלה