תמונות מהגלאפגוס..

Lonesome George

New member
תמונות מהגלאפגוס..

שני תמונות..מתוך מאות שצילמתי שם. איגאנות ים ואיגנות יבשה. (אני מניח שאף אחד לא מגדל כאלה כאן אהה..?

omer356

New member
מ-ד-ה-י-ם.

תמונות מדהימות.. אשמח לראות עוד תמונות מהסוג.. מתי שהית שם..? ואם מותר לשאול... כמה עלתה כל הנסיעה?

Lonesome George

New member
אז ככה-

שהיתי שם בערך לפני כחודשיים כחלק מטיול ארוך ביבשת דרום אמריקה. עלות הטיסה לאיים מקיטו (בירת אקוודור) לגלאפגוס היא בסביבות 350 $ העלות העיקרית היא שיט (קרוז) בין האיים הכולל כלכלה והדרכה ע"י מדריך (ישנים בסירות) מאחר והייתי קצר בכסף הגעתי לאיים ללא תוכנית מסודרת. ויתרתי על שיט וטיילתי עצמאית בין האיים (הצטיידתי במדריך (ספר) על הטבע באיים שאפשר לרכוש בקיטו. הטיול לבד מדהים, שיטוט בשמורת צבים ענקית וגילויים לפי השמיעה (הרעש שהם משמיעים בזמן ההליכה הוא עצום) בין האיים אפשר לקנות כרטיסים בסירות מרוץ המפעילות קווים מאי לאי. השנירקול באיים הוא חויה בפני עצמה עם אריות ים ששוחים ליך וצבי ים באורך שניים וחצי מטר שחולפים לידך ביחד עם להקות כרישים. לדעתי למי שאוהב לגלות דברים בעצמו, להדבודד קצת ולהרגיש בסוף העולם זאת הדרך המומלצת , לא כחלק מקבוצת תיירים על סירה.. המחיה באיים לא זולה אך לא נוראית.. מומלץ בחום!

Omriev

New member
וואוו אחלה תמונות !

אהבתי ממש את האיגואנת יבשה ! תוכל להעלות עוד תמונות ? תודה עמרי

bendj123

New member
מדהים, פתח אלבום....

אתה צריך לעשות אלבום......להנציח את זה

Lonesome George

New member
אני יודע..../images/Emo13.gif אני צריך גם

לפתח את התמונות סוף סוף... עצלנות לשמה..

בiטן

New member
נצל"ש אני גם אעלה כמה תמונות מהטיול

התמונה הראשונה מוקדשת להדר חובבת הצבים ואני מעלה גם תמונות של יונקים ועופות אני בטוח שתהנו מהתמונות למרות נושא הפורום :)

בiטן

New member
ציפור זכר מחזר

אין לי מושג מה שם הציפור מי שיודע מוזמן לספר

Lonesome George

New member
שם הציפור הוא פריגטה

או באנגלית frigate bird. האם היית חלק משייט מאורגן במהלך שהייתך שם?

Lonesome George

New member
צבים ענקיים

צולמו בטבע בשמורת הצבים שם הם חולקים את אדמתם עם עדרי בקר הצילום ליד הפרות מדגיש את הגודל העצום שלהם..

למעלה