תמונות מההופעה ביום חמישי

Dug E

New member
נכונה או לא נכונה

זה ממש לא רלוונטי. אנחנו לא פורום צהוב. אנחנו פורום שכותבים בו מעריצים בלבד וכל החרא שמסביב לא אמור להיות נושא לדיון ע"ג הפורום. להגיד לך משהו? אותי זה אפילו לא מעניין מה קרה שם. בשבילי קודם כל המוסיקה..וזה למה כולם פה. כל השאר זה בא ביחד עם המוסיקה של ריטה.

Dug E

New member
שתתפרסם כתבה בנושא

תהיה אפשרות להגיב לכתבה..שם תדונו על זה. לא ע"ג פורום מעריצים.

pc girl

New member
?

סה"כ אמרנו לא לפרסם שמועות על גבי הפורום. לא משנה בכלל אם זה נכון או לא נכון. אסור לפרסם ידיעות כאלה על גבי הפורום. הפורום הזה דן בריטה כזמרת ובעבודה שלה, ולא בחיים האישיים שלה. וזה בכלל לא משנה אם ההודעה שנכתבה הייתה נכונה או לא. כמו שאתה לא היית רוצה שידונו בחיי האהבה שלך באינטרנט, ככה גם אנחנו מכבדים את ריטה ולא דנים בזה בפורום. אם תהיה כתבה באינטרנט על ריטה על רכילויות וכו', תדונו על זה שם כמה שאתם רוצים, אבל בפורום הזה אנחנו נמנעים מצהוב.

hahozer

New member
אני לא משתמש בחיי האהבה שלי כדי לקדם קריירה

מי שלומד או למד פעם תקשורת יודע שהמקרה של עפרה חזה למשל, נלמד שם כמקרה בוחן באתיקת פרסום ודיון תקשורתי לגבי חייו של אישיות מוכרת. הטענה היא שהיחסים בין האישיות המוכרת לבין הדיון התקשורתי הם יחסים סמביוטיים. אם עפרה חזה השתמשה בחייה האישיים... בסיפור ילדותה כילדה בשכונת התקווה.... בחוסר הפרגון שקיבלה בהתחלה..... בזרות וכו', כדי למנף את עצמה ולקצור אהדה בזכות חלקים אלה בחייה, אין שום סיבה שעובדת מחלתה לא תחשף. כמו שהיא ידעה להכניס את המצלמות אל ביתה כדי להראות שהיא מכינה קפה עם חוואיג'.... כך גם יכול הקהל שלה להתענין בדבר מחלתה. כך גם לגבי ריטה. היא זו ששיתפה וסיפרה איך זה לחיות בבית שיש בו שני כוכבים.... היא זו שהכניסה את המצלמות כדי להראות את האוכל שאמא שלה מכינה...... היא זו שסיפרה על ילדותה ושיתפה את כולם בחבלי הקליטה...... היא זו שהצטלמה יחד עם רמי על חוף הים עם ביתם או שרים באולפן וסיפרה על הנשיקה הראשונה שלהם...... ועל הנשיקה שלא הייתה בשדה התעופה כשרמי חזר מחו"ל...... היא זו שסיפרה מה קורה בבית כשהם משחקים קלפים...... היא זו שסיפרה מה קורה כשרמי מנסה לעשות כביסה...... היא זו שהכניסה את הקהל לחייה, ובעיקר בזמנים בהם רצתה לקדם דיסק או הופעה כל שהיא..... הקהל הוא לא בובה על חוט, הוא לא פלסטלינה שמשחקים איתו כשרוצים ומרחיקים אותו כשלא מתחשק. ברגע שאמן משתף את הקהל בחייו הפרטיים הוא יוצר סוג מסויים של קשר, ואם זה לא נוח לו, יכול הוא להמנע מזה באופן עקבי, כמו אריק איינשטייין או שלום חנוך או יהודה פוליקר. זמרים דגולים ומוכשרים שהצליחו בזכות אמנותם, ורק בזכות אמנותם. הדיון על הפרידה של ריטה ורמי הוא לא נסיון להכנס לחדר הלידה או לבדוק את מידת המכנסיים שלה. זה שיח על דברים שריטה ורמי דיברו עליהם תמיד. ואם זה צהוב, הם אלה שצבעו את עצמם בצהוב. היו יכולים לוותר על זה מהרגע הראשון. אבל.... היו זמנים שהם השתמשו בסיפורי הזוגיות כי זה קידם אותם. הקהל רצה סיפור, וקיבל סיפור. אבל עכשיו הם לא צריכים את זה, הם כבר נמצאים בפרונט. הקהל רוצה סיפור, שירצה, עכשיו נלמד אותו שזו סתם רכילות. פעם שרנו לו..... עכשיו.....נחנך אותו

PRINCESS GINA

New member
תשמע..יש משהו במה שאתה אומר...

למרות שאני בכלל לא מסכימה שהם משתמשים בסיפורים האלה כדי לקדם את עצמם... הם כמו כל בן אדם, רשאים לשתף..יש שנהנים מזה ויש שצוחקים עליהם בגלל זה (בעיקר בתקופה הזאת)... וזה נכון שאתה אומר שאלו בעצם דברים שהם עצמם דיברו עליהם תמיד, אבל דברים שעלולים לפגוע (כי, אתה יודע- אם כל הכבוד לריטה {ורק אלוהים יודע כמה כבוד ואהבה יש לי אליה} גם היא בן אדם וזה שהיא מפורסמת ויותר פגיעה ונגישה, לא אומר שצריך לדרוך עליה ולנצל את זה....) גם ריטה היא בן אדם והיא בטח קוראת פה או במקומות אחרים כדי לראות מה יש לאנשים לומר או סתם מה העידכונים על הסיפור שלהם באינטרנט, וזה לדעתי לא יפה לדון על נושאים כאובים בפורום של אנשים שהוגדרו מלחתחילה כאוהבי ריטה. נכון, היא ורמי גם דיברו על זה הרבה, אבל במקרה הזה- לא כל מה שמותר להם להתעסק בו, מותר גם לנו! חשוב לדעת לעשות את ההפרדה ולשמור מרחק מהנושאים האלה. קודם כל למען רמי וריטה, ושנית כל למען משי ונועם כי לא מגיע לאף אחת מהן לראות שעושים צחוק מההורים שלהן באינטרנט. זה מה שהיה לי לומר!.

Dug E

New member
אחלה תמונות../images/Emo13.gif

אפשר פרטים על ההופעה? פלייליסט? עיבודים חדששים? או שהכל היה כרגיל כמו כל ההופעות הסגורות האחרונות..?

pc girl

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

ומצטרפת לצחר, יש מצב להעלות פלייליסט ועוד פרטים על ההופעה?

ההופעה הייתה של עובדי רכבת ישראל

בגני התערוכה. לאמא שלה היה באותו היום יום- הולדת והיא העלתה אותה אל הבמה, הודתה לך על כל השנים בהן תמכה בה והקדישה לה שיר בפרסית "גולסנגם". היו כל מיני התפרעויות בקהל שבסוף אילצו את אנשי האבטחה להתערב- סתם כמה חרמנים...

למעלה