תמונות מההופעה ב...

gali1987

New member
תמונות מההופעה ב...

אני הזוכה שטסתי להופעה של אלישיה קיז,ביונסה,ומיסי אליוט מה-16.04.04 .....ההופעה היתה בלאס וגאס לעזאזל יש לכם תמונות?................................. לא נתנו לי להכניס מצלמה

../images/Emo2.gifדאם! הייתה בהופעה של

אלישיה, ביונסה ומיסי אליוט, ביחד!??!?! אני כל כאאאאאאאאאאך מקנאת עכשו......... כיף לך! וסורי, אין לי מושג בקשר לתמונות....

gali1987

New member
וואי אם הייתי זוכרת

ושומרת את המתנות שקיבלתי מביונסה הייתי עושה מכירה או משהו מצאתי אותם באמצע החיים בזמן האחרון מה שכן יש לי שהוא עדיין שמור זה שתי תמונות שמן של אלישיה קיז וביונסה משהו מהחיים............... וסיכות של מיסי אליוט ו..משהו שאני שומרת לעצמי בלב..אהממ...נגעתי בבטן של ביונסה הייתי מאחורי הקלעים! היה לי כרטיס VIP

אומייגאד!

פגשת אותן?!?! יווווווו- איזה שווה זה!!! ומזתומרת "מביונסה"?- היא עצמה נתנה לך?! ותמונות שמן שלהן- מגניב! איזה מזל טוב יש לך שזכית בזה...

gali1987

New member
כן,היא עצמה

גם פגשתי אותה מאחורי הקלעים...הביאו לי ולכתב שהיה היתי כרטיס VIP

NoWords

New member
וואו נשמע כ"כ כיף

את יכולה לסרוק משהו מכל מה שצילמת (מביונסה) או את הכרטיס VIP או סתם משהו שיאמת את דברייך ואוכל לקנא בך כמו שצריך ?

Eti No Name

New member
תחנקו ../images/Emo14.gif

מורה אחת ללשון אמרה לי -מקנאה, אחרת אמרה לי- מקנאת. נמאס לי. אני אומרת איך שבא לי וזהו.
.

Good 2b Me

New member
יאאאא אר יו לאקי או וואט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo217.gif

איזה כייף לך... גם אלישיה גם ביונסה וגם מיס...או מיי דיר גאד... סו ג'אלס..

למעלה