תמונות מההופעה

eietmo

New member
תמונות מההופעה

כמו שהבטחתי, תמונות מההופעה בסיאטל בקיץ 2005. נווו היו לי הרבה דברים לעשות בין אז לעכשיו:p!! בכל מקרה, האיכות לא משהו, אבל הייתי ממש קרובה לבמה (3 אנשים מגיא) אז לא נורא

eietmo

New member
מי ינחש מאיזה שיר זה?

התמונה המועדפת עלי

eietmo

New member
ג'וני, וויל וגיא

ג'וני היה רחוק ממני אז בקושי יש לי תמונות ו-וויל ישב מאחורה עם התופים, בחושך בקור.. וגיא שתה הרבה בירה. מתישהוא בהופעה הם צילמו את הקהל וזרקו לנו את המצלמה.. אני אוהבת לחשו שגיא שמע את צעקות הערצה שלי (guy you're HOT!) וניסה לזרוק לכיווני ופספס בגלל שהיה חשוך:p. לצערי, איזה פרה רמסה את אמא שלי בשביל לתפוס את המצלמה...

Snorka01

New member
יואו! אני לא מאמינה!

אני לא מאמינה שהיית בהופעה של קולדפליי. זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם!! והקטע עם המצלמה..איזה חלום! אני לא מאמינה שהיית מספיק קרובה לכריס ולגיא כדי לצלם אותם כאלה תמונות טובות! הקנאה אוכלת אותי מבפנים. באמת.

eietmo

New member
אל תקנאי../images/Emo13.gif

כדי להיות כ"כ קרוב אליהם עמדתי כמה שעות טובות על הרגלים..חצי מהזמן זה היה בכלל עמידה בטורים ושמיעה של הלהקת חימום ...שהייתה נוראית לצערי. הם היו קנדים וכמה אנשים מוונקובר שעמדו לידי צעקו "אל תדאגו לא כל הלהקות הקנדיות גרועות כ"כ "..זה היה מאוד מצחיק אבל דיי רשע, מתחשבים בעובדה שיש סיכוי טוב שהלהקה שמעה אותם. חח, כששמעתי את הלהקת חימום הייתי בלחץ שהסאונד יהיה גרוע כל ההופעה, אבל אז קולדפלי באו וזה היה הרבה יותר טוב. בכל מקרה, היה מאוד נחמד אבל לא הייתי מגדירה לראות את ההופעה הזאת כשהתגשמות חלום חיי
כשהם הופיעו, זה היה קצת אחרי שהם הוציאו את הדיסק האחרון, והיה מצחיק לשמוע את הקהל מנסה להזכר במילים
.וכריס החליט שחלק מהמילים הוא משנה בשביל ההופעה, אז זה היה בכלל מסובך
חחח. יש לך אחלה ציטוט בחתימה

דנה612345

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

את לא מבינה כמה מזל יש לך!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה כמה אני מקנאהה בך!!!!! אני ראיתי את ההופעה החיה שלהם משהו כמו 20 פעמים (אני לא מגזימהה) זה נראה הדבר הכי מושלם בעולם!!! והתמונות מדהימות! אהה וחשבתי על זה ונכון עומד לצאת להם דיסק חדש? אז בטח הם יעשו כזה סיבוב הופעות בשבילו ואולייי רק אוליי הם יעברו בישראל?:)

ליאני2

New member
יווו איזה כייף לך!!!

זה כ"כ מדהיםם!! אני כל כך כל כך כל כך רוצה ליהיות בהופעה חיה שלהם... איזה מגנייב הקטע אם התמונות!!! גם בקנדה ב2006 (ההופעה שיש בויאודי של הוט) הם עשו אתזה.... יייאאממה אני כל כך מקנאה בךךך = (

eietmo

New member
40 דולר לאחד

זה היה כרטיס של האנשים שעומדים ליד הבמה אז הוא היה זול (קראו לאזור הזה 'איזור הדחיפות' ) חחח.

VIVIAN3

New member
וואוו זה ממש שווה!

חשבתי שזה יהיה איזה 100 דולר או משהו כזה בגלל שזה קרוב לבמה... תודה לאל שהם לא יקרנים כמו כולם

eietmo

New member
האמת, זה זול רק כי עומדים כל המופע

כרטיסי ישיבה הם 100 דולר בערך.

eietmo

New member
כל התאטרונים שהייתי בהם עד עכשיו

זה מלא מקומות ישיבה וחלקת עמידה..וככה זה היה במופע שלהם

ליאני2

New member
יייאיי גםם שווה =]]

אינ יודעת. ביום היחיד בשבוע שאין בצפר. אני ערה.. אוףף =\