תמונות מהונגריה בשבוע שעבר כנסיית הבזיליקה היפיפיה
ה הדרדסית הנשית New member 5/11/02 #10 ישראל כולי../images/Emo5.gifירוקה מקנאה... אני צריכה לחכות עד הלידה לבקר בהונגריה איזה כייף נראה שעשית שם... זה אתה שם באחת התמונות?
ישראל כולי../images/Emo5.gifירוקה מקנאה... אני צריכה לחכות עד הלידה לבקר בהונגריה איזה כייף נראה שעשית שם... זה אתה שם באחת התמונות?
י ישRאל New member 5/11/02 #11 כן דרדסית עשיתי חיים,, וכן זה אני וזוגתי בתמונה,,וגם עברתי ליד אחותך בסקשפהרבאר,,עשיתי לה שלום מהחלון של הרכבת,,,
כן דרדסית עשיתי חיים,, וכן זה אני וזוגתי בתמונה,,וגם עברתי ליד אחותך בסקשפהרבאר,,עשיתי לה שלום מהחלון של הרכבת,,,
ה הדרדסית הנשית New member 5/11/02 #12 אחותי לאחרונה ישראל כמעט ולא... על המחשב הם נכנסו לבית חדש בסקשפהרבאר, עד עכשיו הם גרו אצל חמה וחמותה..עכשיו הם נכנסו לבית יפה ומסדרים אותו מה גם שהקונטנר מהארץ הגיע לפני שבוע אז הם עמוסים בעבודה שם.. אחרת היא בטוח הייתה מזמינה אותך.. נעים מאוד לראותך בתמונה ..
אחותי לאחרונה ישראל כמעט ולא... על המחשב הם נכנסו לבית חדש בסקשפהרבאר, עד עכשיו הם גרו אצל חמה וחמותה..עכשיו הם נכנסו לבית יפה ומסדרים אותו מה גם שהקונטנר מהארץ הגיע לפני שבוע אז הם עמוסים בעבודה שם.. אחרת היא בטוח הייתה מזמינה אותך.. נעים מאוד לראותך בתמונה ..