תמונות מהופעה..

laker000

New member
תמונות מהופעה..

יש לי כמה תמונות וסרטוני וידאו מההופעה באמסטרדם (האחרונה לבינתיים) שצילמתי ורציתי להעלות כאן, הבעיה שמשקל הקבצים גדול ממה שמותר...אם מישהו יודע איך ניתן להעלות אותם, שיגיד ואני אעלה אותם כאן, אם אתם רוצים כמובן..

תעלה ל-youtube

www.youtube.com תרשם לאתר ותעלה לשם את הסרטונים, אני בטוח שגולשים נוספים ישמחו לצפות בסרטונים שצילמת. (הרשמה והעלאת סרטונים, תהליכים דיי פשוטים, מצריכים אנגלית בסיסית) לגבי התמונות, תנסה לעלות אותן ל- www.Imageshack.us, אם הן כבדות ובלתי אפשרי לעלות אותן בפורום.

V e g

New member
היי

אפשר להעלות בתפוז תמונות שגודלן עד 500KB. אם תשמור אותן (למשל בצייר של windows כ-jpeg או jpg הגודל שלהן קטן משמעותית. אני אשמח אם תעלה אותן בפורום עצמו. לגבי הסרטונים אולי באמת תעלה ב-youtube. חג שמח!

laker000

New member
עוד ניסיון

האיכות לא מדהימה..למרות שהייתי קרוב (שורה רביעית!)...אבל זה מה יש... http://www.tapuz.co.il/albums/album/userSlider.asp?a=394341

laker000

New member
פעם אחרונה..

http://www.tapuz.co.il/Albums/Album.asp?a=394341&u=437061 הסיסמה היא 12345

laker000

New member
טוב אז..

האמתי שקניתי את הכרטיסים ממישהו שהציע למכירה פה בפורום כי הוא לא יכל ללכת, זאת היתה הופעה שנדחתה ממאי בגלל שאמא של פיל המתופף נפטרה אז. בקשר להופעה עצמה..היא היתה באולם ה"הייניקן מיוזיק הול" שבאמסטרדם, מקום לא ענקי אבל בטח לא קטן..היה מקום לבערך 7000 איש וזה פחות או יותר מספר האנשים שהיו בהופעה. אני וחבר שלי הגענו בערך 6 וחצי שעות לפני ההופעה לאולם והיינו מהראשונים בתור..למרות שהיו בערך 10 אנשים שהגיעו בשמונה בבוקר! כך שכשהתחילו להכניס הגענו בלי בעיה אל השורה הראשונה ואפילו הלכנו קצת אחורה כדי לראות טוב יותר.. לאחר להקת החימום ההזויה ביותר (דירהוף) רדיוהד עלו ופתחו עם you and whose army...כשרק ת'ום מנגן ושר על הפסנתר, בזמן שהאחרים מצטרפים ממש לקראת הסוף בקטע הידוע. לאחר מכן ביצעו עוד לא מעט שירים חדשים כמו fifteen step, arpeggi, videotape, bangers n' mash ואת Nude בגירסה קצת שונה מזאת שיש לי בכל אופן. הם סיימו את החלק הראשון של ההופעה עם how to disappear completely אבל כמובן עלו לשני הדרנים שם ביצעו את like spinning plates, there there, everything iirp ועוד כמה. השיר האחרון בהחלט היה lucky, סיום בהחלט ענק. בסה"כ הופעה מאוד טובה, ביצעו 24 שירים מץוכם בערך 8 חדשים. ת'ום עצמו לא מרבה לדבר אל הקהל בהופעה, מלבד כמה הערות פה ושם, בסה"כ זו היתה ההופעה האחרונה בסבב, אז לקראת הסוף הוא חילק קצת תודות. להערכתי היו בהופעה עוד לפחות 15 ישראלים..רק חבל שהקהל עצמו די יבש ובהופעה עצמה רוב הקהל ממש עומד ומסתכל. בטוח שבישראל זה היה נראה קצת יותר חי. בחוץ נמכרו כל מיני פריטי רדיוהד די ביוקר, החל מחולצות ופוסטרים ועד למחזיקי מפתחות. למי שמעוניין. הפלייליסט המלא כאן: http://www.greenplastic.com/gigography/showDetails.php?showID=1762#setlist פלוס ביקורות של אנשים. מאוד ממליץ למי שחושב לנסוע להופעה בסבב הבא, סה"כ נסעתי רק בשביל ההופעה והייתי שם ארבעה ימים. מה שכן, עדיף לנסוע למקום שיש בו מה לעשות חוץ מההופעה, לכן דווקא אמסטרדם היתה מיקום מצויין...

laker000

New member
תשובה

ביצעו בגרסה של הלייב, רק ת'ום על הפסנתר. היה ביצוע מעולה.

V e g

New member
תודה על הדיווח והתמונות

נשמע מעניין. אני מתרשם שלא כ"כ התחברת לשירים החדשים, או שלא הכרת אותם מספיק. ללא ספק בישראל הם היו זוכים לקהל פעיל ולא אדיש כמו באירופה. 7000 איש הם גם בהחלט יכלו להביא ואף הרבה יותר. קצת הופתעתי לשמוע שהם עושים הופעות בסדר גודל יחסית קטן כזה (שלא תטעו, זו אוירה נהדרת בעיני מאשר איצטדיונים...). בכל אופן, כל הסיפור הוא מפיק שיביא אותם. אם יהיה כזה, רדיוהד יבואו לארץ בלי לחשוב פעמיים בסיבוב הבא שלהם. התמונות גורמות לי לקנא, ומגניב לכם שהייתם קרובים.

laker000

New member
עוד דבר אחד..

בstreet spirit היה קטע מיוחד שג'וני ניגן על הגיטרה ובאותו זמן לחץ עם הקצה המרוחק שלה על האקורדים בסינטיסייזר... האמת היא שבהתחלה חשבתי שזה סתם גימיק אבל חשבתי על זה קצת ואני לא בטוח שזה באמת אפשרי... בכל מקרה, די מדהים, מומלץ, ולמי שרוצה, מצאתי את הקטע בyou tube, בדיוק הקטע הזה: http://www.youtube.com/watch?v=B5Xj63T5OfU תגידו מה אתם חושבים

ראיתי את זה בלייב

בקיסריה. הוא מסוגל להכל, הג'וני הזה... הוא גם מסמפל את ת'ום ומנגן חזרה את הסמפול תוך כדי הופעה, כמו שזה או אחורה, וגם "מנגן" עם הפידבקים.

V e g

New member
וואלה...בהתחלה לא שמתי לב בכלל

עד שקראתי שוב מה שרשמת. הנגינה בגיטרה טובה כמו תמיד...קשה לי לשמוע מה הוא הוציא מהסינתי. כנראה סוג הדברים שרואים בהופעה עצמה.

הוא פשוט מוציא תווים בודדים:)

ולא אקורדים, אלא למשל רק סול, או לה וכאלה:) כמה כבר אפשר ללחוץ עם קצה של גיטרה
גם לג'וני יש את הגבולות שלו.

FunkyMonk

New member
מה אתה מתבכיין!??!

אתה הולך להופעה של בוב דילן ושל הרולינג ססטונס!

למעלה