תמונות מהופעות אני מחפש קצת תמונות מההופעות האחרונות של מאיר במידה ויש למישהו, תודה (:
D dune d New member 5/5/08 #1 תמונות מהופעות אני מחפש קצת תמונות מההופעות האחרונות של מאיר במידה ויש למישהו, תודה
M ms pizza New member 5/5/08 #2 יש ממש מהזמן האחרון - אבישי העלה לפורום-אולי בעמוד הזה או בעמוד הקודם. תראה אם זה מה שאתה מחפש..בהצלחה !
יש ממש מהזמן האחרון - אבישי העלה לפורום-אולי בעמוד הזה או בעמוד הקודם. תראה אם זה מה שאתה מחפש..בהצלחה !
D dune d New member 5/5/08 #3 לא רע לצערי רובן קצת חשוכות מידיי, עם יש עוד אני אשמח כמובן, תודה על העזרה.
א איף New member 5/5/08 #4 היי, האמת שיש לי תמונות שקיבלתי לפני כמה ימים מחבר שהיה בהופעה בקמלוט (או זאפה?) לפני איזה חודש......אני אעלה אותם לפורום היום או מחר , אני מקווה.
היי, האמת שיש לי תמונות שקיבלתי לפני כמה ימים מחבר שהיה בהופעה בקמלוט (או זאפה?) לפני איזה חודש......אני אעלה אותם לפורום היום או מחר , אני מקווה.
D dune d New member 5/5/08 #5 תודה רבה אני אשמח כמובן אין איזה אתר שיש בו תמונות? כמו "לילה" או משהו כזה שעשה סיקור על אחת ההופעות?
תודה רבה אני אשמח כמובן אין איזה אתר שיש בו תמונות? כמו "לילה" או משהו כזה שעשה סיקור על אחת ההופעות?