תמונות מהיומולדת שלשרית שאני צילמתי
ח חן חמי New member 24/9/04 #4 אחותי החמודה תודה רבה על התמונות חולה עליך מאוד מאוד גמר חתימה טבוה נשמה שלי ואת יודעת כבר שזה לא מפריע לי העיקר שתהיהי מאושרתת לאב יו
אחותי החמודה תודה רבה על התמונות חולה עליך מאוד מאוד גמר חתימה טבוה נשמה שלי ואת יודעת כבר שזה לא מפריע לי העיקר שתהיהי מאושרתת לאב יו
M Music4Life New member 24/9/04 #8 וואי עינב תודה! איזה אחלה של תמונות...איזה חמודה היא היתה עם הזר הזה של הראש!! יווווווווווו חבל"ז תפסת שם גם תמונה איתי, סחתן. תודה שוב!! תהני היום.
וואי עינב תודה! איזה אחלה של תמונות...איזה חמודה היא היתה עם הזר הזה של הראש!! יווווווווווו חבל"ז תפסת שם גם תמונה איתי, סחתן. תודה שוב!! תהני היום.
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 24/9/04 #23 ממה אני אמורה להנות היום? חחחח תודה אבל תהני גם את צום קל!עם את צמה
ש שי shay love sarit New member 24/9/04 #13 איזה תמונות מדהימותתתתתת!!! שרית איזה כוסיתתתתתתתת כפרה עליה מת עליה.
M mor mor2 New member 24/9/04 #18 תנקיוו מאמיי וואי כפרה עלייההה איזה מהממתתתתת בואנה עינב הייתי מול אבא שלי צילמת כבר אותו יותר משרית חחח...נראה לי גם את מופיעה בכמה תמנוות אצלי...שאני אפתח אני אגיד לך..
תנקיוו מאמיי וואי כפרה עלייההה איזה מהממתתתתת בואנה עינב הייתי מול אבא שלי צילמת כבר אותו יותר משרית חחח...נראה לי גם את מופיעה בכמה תמנוות אצלי...שאני אפתח אני אגיד לך..