תמונות מהמסע שלנו

טיפקסית

New member
תמונות מהמסע שלנו

אגב בתמונה שאנחנו עם החולצות של השומר הצעיר אני בשורה התחתונה על הברכיים באמצע השורה עם המשקפיים תהנו

Old Cat

New member
האם זה רק אצלי?

או שבאמת איכות העבודה באתר המצורף כזו מענינת?

טיפקסית

New member
זה האתר של השכבה שלי בתנועת הנוער

שהייתי בה עד לפני שנתיים. החבר'ה מהשכבה שלי הם עכשיו בשנת שירות מי שעוד נשאר בתנועה. הם החליטו לשלב את המשלחת שלנו כי אנחנו שייכים לתנועה דרך ביה"ס ראית אותי בתמונה עם החולצות השומריות? אני עם משקפיים,בשורה למטה

Old Cat

New member
לא ראיתי כלום

כי האתר עולה בצורה גרועה, התמונות מופיעות מפוקסלות כאילו שהגדילו אותם מעבר לפיקסליזציה הסבירה, ועוד כאלו ענינים. לכן שאלתי מה ששאלתי. עדיין לא יודע אם קיבלת המייל שלי ששלחתי מהכתובת שלי ב WALLA לדואר הרגיל שלך.

Old Cat

New member
טוב, נפל האסימון

כנראה בגלל הגיל שלי. בסוף קלטתי שהתמונות המופיעות הן רק מראה מקום, עליו צריך להקליק.

טיפקסית

New member
היי עדי כן קיבלתי את המייל שלך

אבללא הצלחתי לקרוא כלום,את המפה קיבלתי ושמרתי אם אי פעם ייצא לי לחזור לפולין. כרגע לפי המסתמן אני מתחילה פרוצדורה ארוכה להוצאת אישור מיוחד מהצבא לצאת לחו"ל לכמה ימים בשבוע האחרון של יוני והראשון של יולי,כי בנדוד שלי מתחתן בבוסטון ואני חייבת להיות בחתונה הזו,הבעיה היא שעד שאצליח להוציא אישור כזה מהצבא זה ייקח שנה. טוב לא משנה בכל מקרה כן קיבלתי את המייל שלך תודה תודה בקשר לאתר-רק צריך ללחוץ כדי להיכנס לגודל המלא של התמונה חפש אותי בתמונה שאנחנו לובשים את החולצות של התנועת נוער שלנו אני בשורה התחתונה שעל הברכיים,במרכז השורה עם משקפיים וצעיף

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אחלה תמונות ../images/Emo13.gif

[ואת חמודה
]

למעלה