תמונות מהמסע

תמונות מהמסע

בא לי על תמונות.. ונמאס לי להסתכל עליהן לבד אז החלטתי לשתף אתכם. המסע לגילוי שורשי המהפכה הציונית ומרד תנועות הנוער, שואה וגבורה. הנוער העובד והלומד-דצמבר 2004 קבוצת סמוחטה, קן כפר סבא חדש. אני רק רוצה לציין שהקבוצה שלי זה אחד הדברים שיותר חשובים לי בחיים. והמסע הזה, שאותו עברתי עם הקבוצה שלי, הפך לאחד הדברים המשמעותיים ביותר שקרו לי בחיים, אחת מנקודות המפנה הגדולות בחיי, במיוחד שהוא התקיים בשנה שבה קרו כלכך הרבה דברים עצומים ומעצבי אישיות בחיי. ואני רוצה להגיד שאני את המסע שלי עוד לא סיימתי, ואני גם לא הולכת לסיים, במיוחד לא כשכל יום שעובר האישיות שלי מתעצבת יותר ויותר, ואני הולכת ומתחזקת עם הזמן.. אני מקווה שבכל אחד מכם יש איזושהי נקודה פנימית שכזו, שמפרשת את המסע הזה לכיוונים אחרים, ואני אשמח אם תשתפו את הפורום בה.

זו אנדרטת גרינוולד

קרב גרינוולד - לזכר הנצחון הפולני על הגרמנים ב-1410. הקרב מהווה נקודת ציון בהסטוריה הפולנית ועד היום העיטור הגבוה של הפולנים נקרא עיטור גרינוולד.

אושוויץ-תמונות אסירי המחנה-זכרים

יש משהו מאחורי התמונה הזאת, ניסיתי להראות את האינסוף.

הקור..

אתה עומד שם, עם הקור הזה שחודר לך לעצמות, עם אלפי השכבות ואלפי סוגי הצמרים והפליזים שצמודים לך לגוף בנסיון לחמם אותך, אך עדיין קר לך. אתה עומד שם, וחושב על אלו, שלבשו על גופם רק כותונת פסים מרופטת והיה להם כלכך חם.

Lp Fairy

New member
אהבתי

כן דיי קשה להגיד אהבתי על נושא כזה.. אבל את העברת בי את התחושות..כמו בתמונות שניסיתי להראות את האינסוף..ממש הצלחת להעביר לי אותן...

מילה אחת מ-ד-ה-י-ם תמונות שמעבירות

בי צמרמורת וכנראה שזה עשה את שלו הצלחת להעביר את המסר שניסית עם התמונות פשוט זה נראה באמת כיאלו אין סוף תמונה תמונה מעבירה בי פשוט צמרמורת משתקת!!

תודה רבה לשניכם../images/Emo9.gif

רציתי להעלות עוד איזה 7 תמונות.. אבל המחשב שלי לא נתן לי=/ אולי אני אעלה בהמשך..

lihi r

New member
תמונות מדהימות ומרגשות

אין יותר מה להגיד חוץ מזה שכל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני נזכרת במקומות האלה שהייתי בהם 8 ימים גם אצלי כמו שאמרת ה-8 ימים האלה היו חלק גדול מעיצוב באישיות שלי שאני מרגישה וגם אנשים מסביבי מרשיגים שמאז שחזרתי האישיות התהוותה יותר ונהייתי יותר עצמי

למעלה