תמונות מהמפגש עם גלי

כאן גלי יצאה מקסים! לגבי כל השאר...

מצטערת שאני משביתת שמחות אבל היא יצאה באמת על הפנים (הרשו לי להסכים עם גלי גם אם אני מסתכנת ב"מחמאות" של שרית ...חחחח
). דווקא התמונות עם עודד וכוכבית יצאו יפה מאד בעיניי. התמונות של גלי לבד, כאמור..כבר ראיתי אותה יותר פוטוגנית.. בכל אופן כל הכבוד שרית על הסריקה, זה מוסיף הרבה עניין בפורום.

שרית7

New member
הכל עניין של טעם

יש תמונות או תכניות טלויזיה בהן אני ממש לא אוהבת איך שגלי נראית ויש מי שמאוד אוהבים אני לא חושבת שהתמונות "מגעילות" ברור שיש יותר טובות ופחות טובות.אלה לא תמונות מקצועיות עם התאורה המתאימה והאיפור המקצועי שאנחנו רגילים לראות אבל תמונות מתוקות. האמת שכל אחד ביקורתי כלפי עצמו וכך גם גלי ביקורתיתי כלפי עצמה. את גם אמרת על עצמך שיצאת זוועה ולדעתי את טועה בגדול.

sarit29

New member
לדעתי זו תמונה ממש יפה מה דעתכם?

גלי אמרה שהיא יצאה מגעילה בתמונות. ואני אמרתי שאברבנאל מלאים בבחורות שדיברו כמוה...

sarit29

New member
לא התכוונתי לתמונה האחרונה אלא

לשתיים לפני הסוף (מקווה שספרתי נכון)

sarit29

New member
לא יפה לקפח אז עוד אחת נוספת

גלי עם כוכבית ומתן המתוק בן ה4 (דור המעריצים הבא...)

sarit29

New member
כוכב' אל תשרפי אותי תמונה לא מוצלחת

שלך אבל תודי שמתן מתוק להפליא

שלמונזה

New member
יצאו תמונות נורא חמודות ../images/Emo168.gif

וגלי יצאה טוב בכולם!!! הא וגם כן מתן כזה חמוד...

R o b b i e D

New member
אמרתי לך שהתמונות לא יצאו טוב

בגלל זה נתתי לך אותם בלי שום ויכוח
רק התמונה עם עודד יצאה טוב. תודה באמת שלא סרקת את התמונה איתי.

שרית7

New member
קודם כל לא נתת לי שום תמונה איתך

אחרת הייתי סורקת גם מה קרה? למה לא יצאו טוב? מה רע בהן כל כך? דווקא אם אתה שואל אותי בתמונה עם עודד היא יצאה פחות מוצלחת. הכל עניין של טעם כפי שאמרתי

תודה תודה תודה תודה!!!!!!

כמה זמן חיכיתי!! ואני די בטוח שיש עוד תמונה/ות שלי עם גלי מסתובבות אי שם... אבל באמת תמונה מדהימה!! תודה רובי ותודה שרית!! ותודה לגלי עטרי!! :)) עכשיו חזרתי מהופעה בבנייני האומה עם הלהקה שאני חבר בה - "להקת שיר" הרוג מעייפות.. אז.. שוב תודה רבה רבה לכולם ונדבר! עודד

למעלה