תמונות מהסט-מצלמים בניו יורק!

מוגלי7

New member
תמונות מהסט-מצלמים בניו יורק!

אז הצוות סיימו לצלם את פרק 3 בספרד ועברו ליעד הבא שלהם - New York City, שם מצטלם ומתרחש הפרק החמישי, והמאוד מצופה של העונה. לא ידוע באיזה תקופה יתרחש הפרק, אבל ידוע שזהו הפרק האחרון בהחלט של קארן וארתור (AKA איימי ורורי פונד), שהאויבים בפרק יהיו המלאכים הבוכים, שהפרידה מהזוג תהיה שוברת לב, ואפילו היו דיווחים שמחפשים כרגע שחקנית שתשמש ככפילת פעלולים לאלכס קינגסטון (AKA ריבר סונג). וגם, אחד הידיעות היותר מעניינות בנוגע לפרק הזה היא המעורבות של פסל החירות בעניין. אני מניח שאתם יכולים לנחש באיזו צורה.

מוגלי7

New member
תמונה 2

מאט סמית (הדוקטור) וקארן גילאן (איימי) מעיינים בספר. לפי דיווחים מהסט, הדמויות הביעו עניין בספר הזה מספר פעמים במהלך הסצנות שצולמו, ועל הכריכה כתוב שהוא נכתב ע"י Melody Malone.

מוגלי7

New member
תמונה 3

מאט סמית (הדוקטור), קארן גילאן (איימי) וארתור דארוויל (רורי) בפיקניק בסנטרל פארק.

מוגלי7

New member
תמונה 4

מאט סמית, ארתור דארוויל וקארן גילאן עם אחד הכלבים הכי חמודים בעולם.

מוגלי7

New member
תמונה 5

מאט סמית וקארן גילאן צוחקים. זאת לא פעם ראשונה שמאט עם המשקפיים האלה, נראה לכם שזה שלו או של הדוקטור?

מוגלי7

New member
לא מצאתי תאריך.

אבל אני מניח שיש להם עוד קצת זמן שם. אם במקרה תצליחי לתפוס אותם, שלא תעזי לבוא לכאן בלי תמונה שלך איתם!

אשתדל
לא נראה לי שהצילומים ימשכו כל כך

הרבה, אבל אם הם עדיין מצלמים ב-21, אני אנסה.

ailag

New member
הם מצלמים בערך פרק בשבועיים

אם כי זה לא אומר עד מתי הם *שם*..

ailag

New member
7

מופאט באנגליה, השאר חוגגים בנ"י, נראה לי שהם סיימו. בכללי, סיימו

וגם ארתור חוזר מחר. מהטוויטר שלו:
Arthur Darvill ‏ @RattyBurvil
@Sia_Berkeley freakin new York. Back Sunday. You around for dinner?

מוגלי7

New member
תמונה 8
(ספוילר גדול)

רורי עוזב את איימי. אומרים שאפילו נראו מסמכי גירושין על הסט, אבל אני לא יודע עד כמה זה אמין.

shaharEB

New member

האמת.. אני לא יודעת אם להאמין לזה..
מצד אחד איימי לפעמים מתייחסת לרורי בצורה כזו שהוא אכן צריך לעזוב אותה

אבל.. בגלל שאיימי ורורי עוזבים את הדוקטור.. אני לא חושבת שאיימי הולכת להישאר לבד

ailag

New member
מופאט אמר

שיהיה מאוד עצוב. אבל לכו תדעו, מופאט משקר. חוק מספר 1: don't wander off ואפילו לגביו הוא שיקר.

shaharEB

New member

רוב הסיכויים שעצוב כי רורי ואיימי הלכו, לא כי הם התגרשו פתאום
נראה לי מוזר לעשות את זה חמישה פרקים מהסוף שלהם בסדרה..

ailag

New member

All of time and space, everything that ever happened and everything that ever will, I'm not going to shed a tear over some couple breaking up.

שיתאמץ יותר.

אוו, אולי איימי תתחתן עם עותק אנושי של הדוקטור ואז תשכח אותו ואז תלך להפעיל פצצה גרעינית.

למעלה